Румен Радев надскочи Еверест-а на мерзостта! Обвини правителството за убитото от ток 16-годишно момче

Той заяви, че не е изненадан от отхвърленото от НС вето върху промените в НПК

Румен Радев
Румен Радев Източник: БГНЕС

"Липсата на прозрачност, отчетност и отговорност в едно управление води дотам, че институциите започват да работят за определени кръгове, а не в интерес на обществото, от там и такива уродливи инциденти". С тези цинични и мерзки думи Румен Радев коментира инцидента с детето, което почина, след като беше ударено от тока на захранващия кабел на павилион в район "Триадица" (където кметът е от "Демократична България", с които Радев е в комбина). Затова и не чухме дума за истинските отговорници - районната администрация, болницата и ЧЕЗ. 

Румен Радев бе в Самоков, където се срещна с кмета, общински съветници и културни дейци, след което посети и църквата "Успение на Света Богородица". Чудно е как такъв демонстративен богоборец и циник като него си позволява да осквернява религиозни храове с присъствието си. 

И сякаш, за да докаже колко е вярна тази оценка за него, той се втурна отново в леенето на чудовищен хейт и замеряне с негативизъм на всичко, което е свързано с управляващите. "Най-важната тема в момента са предстоящите парламентарни избори. Залогът е огромен – той не е дали да се смени или удължи сегашната власт, той е дали да се продължи със сегашния властови модел, който води до разпад на държавността, корупция, ниска ефективност и все по-голямо изоставане на държавата", изстреля като зациклила развалена грамофонна плоча той.
"Не съм изненадан, че мнозинството в НС отхвърли ветото на промените в НПК, заяви Радев по повод отхвърленото от мнозинството вето върху създаването на фигурата на прокурор, разследващ главния. Това е временно решение, явно под натиска на някаква конюнктура. И аз съм убеден, че то няма да просъществува в бъдеще, защото е в противоречие с Конституцията и с основни човешки права", каза още лицето Радев.

 

Според протежето на генерала от КГБ Решетников, "каквито и икономически, социални и други политики да се предприемат, те ще са обречени на провал". В тези мрачни и абсурдни прокоби, Радев успешно се конкурира с Иво "80 % дебили" Христов. Трудно е да се каже кой от двамата е по-неадекватен и абсурден от гледната точка на фактите, но съревнованието между тях продължава.

 

Още от "София-област"

Последни новини

Най-четени