Румен Радев: Наследството на кабинета "Петков" е тежко

Държавният глава коментира и напрежението между него и БСП от последните дни. По думите му разрива не е между него и БСП, а между ръководството на партията и левите избиратели

Румен Радев
Румен Радев Източник: Скрийншот видео кадър

Определени кръгове нагнетяват лъжи и напрежение срещу служебния кабинет още от първия му ден, преди да е обявил някакви намерения и действия. Това коментира президентът Румен Радев в Боровец. Решаването на кризите изисква решителни действия. Приветствам отговорните действия на правителството за доставките на газ, заяви президентът Румен Радев пред журналисти.

 

По думите му определени кръгове говорят лъжи и всяват напрежение, като се стремят да си осигурят облаги от създалата се ситуация. "Определени лобисти губят нервите си от това, че ще им се отнеме възможността да печелят от криза, която те сами предизвикаха", заяви държавният глава.

 

Ситуацията винаги е тежка там, където PR-ът е повече от работата, изтъкна Радев. Домакинствата и бизнеса искат евтини и надеждни доставки на природен газ. Това е кризата, която служебното правителство ще решава, добави Радев. Президентът посочи, че е дал свобода на служебните министри сами да избират екипите си, за да постигнат по-голяма ефективност.

 

Държавният глава коментира и напрежението между него и БСП от последните дни. По думите му разрива не е между него и БСП, а между ръководството на партията и левите избиратели.

Още от "София-област"

Последни новини

Най-четени