С песни и танци пенсионерите в Ихтиман отбелязаха празника си

Калоян Илиев изрази възхищението си към пенсионерите от нестихващият им ентусиазъм и примерът, който дават на младото поколение

С песни и танци пенсионерите в Ихтиман отбелязаха празника си
С песни и танци пенсионерите в Ихтиман отбелязаха празника си Източник: Zonanews

Днес пенсионерите от община Ихтиман, празнуваха по случай 1 октомври - Международния ден на възрастните хора. Гости на тържеството бяха Калоян Илиев - кандидат за кмет на община Ихтиман, Даниела Панайотова- вр.и.д кмет, Младен Маринов - народен представител от ГЕРБ-СДС, Николай Начев - председател на ОбС, както и кандидати за общински съветници.

 

Младен Маринов
Младен Маринов Източник: Zonanews

Младен Маринов поздрави присъстващите, кано сподели, че е радостен от поканата. Винаги е давал за пример ихтиманските пенсионери, защото са много по-дейни и жизнерадостни от много млади хора и знаят как да се веселят.

 

Калоян Илиев
Калоян Илиев Източник: Zonanews

Калоян Илиев изрази възхищението си към пенсионерите от нестихващият им ентусиазъм и примерът, който дават на младото поколение. Пожела им още повече внучета и спокойни старини. 


В знак на благодарност те му подариха "тотем за неприкосновеност" в знак на почит и уважение заради всичко, което е направил за тях. Тържеството продължи с песни и танци до късна вечер.

Още от "София-област"

Последни новини

Най-четени