Трета самостоятелна детска изложба в Ихтиман

Изложбата е част от празничната програма на община Ихтиман

Трета самостоятелна детска изложба в Ихтиман
Трета самостоятелна детска изложба в Ихтиман Източник: Община Ихтиман

На 18 август с тържествено откриване в Исторически музей на град Ихтиман школата по изобразително изкуство към "ЦПЛР-ОДК град Ихтиман", с ръководител главен учител д-р Елена Цветанова представи поредна трета своя самостоятелна изложба по случай празника на град Ихтиман - изложба под надслов "РИСУНКА СПОМЕН (ИСТОРИЧЕСКО МИНАЛО И ЕТНОГРАФСКО НАСЛЕДСТВО)" 2023.

 

В експозицията са включени тематични творби с акцент исторически и етнографски сюжети. Изложбата е част от празничната програма на община Ихтиман. За своето старание всички деца получиха Грамоти за участие и отлично представяне, подписани от Калоян Илиев - кмет на Община Ихтиман  и тържествено връчени от Даниела Панайотова - зам. кмет на община Ихтиман. Г-жа Цветанова отправи благодарности към Велина Минева-Илиева - директор на общински Исторически музей град Ихтиман за предоставената възможност детското творчество да намери за пореден път изява в Музея на град Ихтиман, за вниманието, срещите и за беседите при нашето посещение на място в подготовка за тематичните творби, представени днес в експозиция!

 

Трета самостоятелна детска изложба в Ихтиман
Трета самостоятелна детска изложба в Ихтиман Източник: Община Ихтиман

Танцьорите от танцов ансамбъл "Слънце" към Народно читалище "Слънце-1879" в града, с ръководители Йорданка Кацарова и Владислав Василев,  очароваха присъстващите със своето изпълнение и направиха празника така незабравим! Пожелаваме на децата още много творчески успехи и вдъхновение! Летните занимания "АВГУСТ 2023" на школата по шзобразително изкуство продължават!

Още от "София-област"

Министър Коритарова: Пътната безопасност е приоритет, възстановяваме поддържането на пътищата

Председателят на ЕЦТП Диана Русинова посочи, че поради липсата на средства и договори през последните години има фатални пропуски в поддържането на пътната инфраструктура

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени