Антон Хекимян: ПП-ДБ-СС гласуваха "за" свикване на "незаконното" извънредно заседание на СОС

Всичко е заради Борис Бонев, който иска да овладее комисиите

Общински съветници от ГЕРБ-СДС в СОС
Общински съветници от ГЕРБ-СДС в СОС Източник: ПП ГЕРБ

"Докладът за комисиите ще се гледа отново, защото това не се случи, защото всичко е незаконно. Карлос Контрера го внесе на един лист", заяви Емилия Ангелова от ПП-ДБ-СС по NOVA.

 

"Всеки може да внесе доклад по време на заседанието", отвърна Антон Хекимян. И показа как ПП-ДБ-СС са гласували "за" извънредното заседание. Както и за увеличение на времето. Всичко това е взето като решение с 54 гласа от всички групи.

 

"Областната управителка Тодева изпълни политическа поръчка и това е явно за всички", заяви Хекимян. "Всичко е заради Борис Бонев, който иска да овладее комисиите", допълни той.  "Тодева слага прът в колелата на вашия кмет", допълни той.

 

Спорът се разгорещи и около това защо комсиите, за които се е бързало толкова не са били свикани още тази седмица. "Нямаше заседания. Защо нямаше, като бързахте толкова", потита Ангелова, с което предизвика ироничната усмивка на Антон Хекимян.

 

"Не познавате правилника. Има свикани заседания. По Правилник трябва да се уведомят членовете. Заседанията трябваше да са другата седмица", каза още общинарят от ГЕРБ.

 

Още от "София"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени