Антон Хекимян: Смятам, че в СОС има два центъра на власт. Единият е Борис Бонев, другият – Васил Терзиев

Опозиция сме на хора, които нямат никаква политическа мъдрост, добави общинският съветник от ГЕРБ-СДС

Антон Хекимян
Антон Хекимян Източник: Facebook

Опозиция сме на хора, които нямат никаква политическа мъдрост. Така коментира случващото се в СОС общинският съветник от ГЕРБ Антон Хекимян в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS. Той подчерта, че всичко, което се е случило в четвъртък вечер в СОС показва, че ГЕРБ са опозиция.

 

"Когато имаш кмет, когато имаш председател на съвета от твоята най-голяма група в Столичния общински съвет, когато имаш най-много членове на всичките комисии в съвета – да говориш, че някой е взел властта и че ти не управляваш, означава, че ти намираш поредния повод да хленчиш", заяви Хекимян.

 

"Борис Бонев за пореден път хленчи, че нещо му е взето, че той не може да управлява. Не, господа. Цялата власт в момента е в техните ръце и трябва да покажат дали могат или не могат. През последните три месеца показаха, че не могат да управляват по един много важен фактор – не успяха да намерят работещо стабилно мнозинство", обясни още общинският съветник.

 

"Смятам, че в СОС има два центъра на власт. Единият е Борис Бонев, дрият – Васил Терзиев. Кой ще наделее, времето ще покаже. Въпросът е кой ще управлява общината, защото досега видяхме само провали", каза още той.

 

Относно разцепването на групата на "Възраждане" в съвета Хекимян коментира, че не е комуникирал с тях. "Но на мен ми направи изключително впечатление как в тази много емоционална нощ ПП-ДБ-СС бяха опасно близо до "Възраждане". Те бяха с кординирани действия и решения", обясни общинският съветник.

Още от "София"

Георги Георгиев, ГЕРБ-София: Терзиев да покаже всички документи по процедурата, с която са избрали съпругата на Андрей Ц

В четвъртък стана ясно, че зам.-кметът по финанси на СО Иван Василев е сключил консултантски договор с фирма "Инфинитус", която е 100% собственост на Деница Цекова – съпруга на Андрей Цеков, депутат и бивш министър на ПП

Прочетете повече прочетете повече

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени