Бойко Борисов пред ГЕРБ-София: Опонентите ни се показват като слаби управленци, бъдете гласът на хората

Незабавно трябва да възстановим постоянната комуникация с жителите на София на ниво райони, подчерта лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: ПП ГЕРБ

Бойко Борисов проведе първата работна среща за 2024 година с народните представители, общинските съветници и районните ръководители на ГЕРБ в София. Специален гост на събранието беше вицепремиерът на Република България и министър на външните работи Мария Габриел.

 

Бойко Борисов проведе първата работна среща за 2024 година с ГЕРБ-София
Бойко Борисов проведе първата работна среща за 2024 година с ГЕРБ-София Източник: ПП ГЕРБ

По време на заседанието дългогодишният кмет на София Йорданка Фандъкова и областният координатор на ГЕРБ Даниела Райчева разясниха какви са краткосрочните и дългосрочните цели на партията в столицата през следващите няколко месеца. Основните задачи бяха поставени на районните координатори, които ще бъдат постоянно на терен, за да следят отблизо проблемите на кварталите и да сигнализират за нередности.

 

 Бойко Борисов проведе първата работна среща за 2024 година
Бойко Борисов проведе първата работна среща за 2024 година Източник: ПП ГЕРБ

Беше обявено, че народните представители и общинските съветници ще провеждат редовни приемни за граждани в 24-те района на София, които ще бъдат публикувани предварително в публичното пространство. На тези открити приемни ще бъдат поканени всички желаещи, които искат да подадат сигнал срещу местното управление и/или имат препоръки към представителите на партията.

 

Даниела Райчева, областен координатор на ГЕРБ-София
Даниела Райчева, областен координатор на ГЕРБ-София Източник: ПП ГЕРБ

"Създадох партията, за да бъдем гласа на хората – незабавно трябва да възстановим постоянната комуникация с жителите на София на ниво райони", подчерта Бойко Борисов.

 

По време на срещата лидерът на ГЕРБ обяви какви са основните приоритети за партията в София с оглед предстоящите избори за Европейски парламент, които ще се проведат през юни тази година. Той обясни и какви са особеностите на предстоящата през месец март ротация в кабинета "Денков-Габриел".

 

 Бойко Борисов проведе първата работна среща за 2024 година
Бойко Борисов проведе първата работна среща за 2024 година Източник: ПП ГЕРБ

Борисов беше категоричен, че кадрите на ГЕРБ, които участват в управлението на страната, трябва да са изключително образовани и добре подготвени, за да не правят същите грешки като опонентите им в столицата.  

 

"Всички виждаме, че най-гръмогласните ни критици в София са изключително слаби управленци", заяви още Бойко Борисов.

 

Бойко Борисов проведе първата работна среща за 2024 година с ГЕРБ-София
Бойко Борисов проведе първата работна среща за 2024 година с ГЕРБ-София Източник: ПП ГЕРБ

 

Още от "София"

Георги Георгиев, ГЕРБ-София: Терзиев да покаже всички документи по процедурата, с която са избрали съпругата на Андрей Ц

В четвъртък стана ясно, че зам.-кметът по финанси на СО Иван Василев е сключил консултантски договор с фирма "Инфинитус", която е 100% собственост на Деница Цекова – съпруга на Андрей Цеков, депутат и бивш министър на ПП

Прочетете повече прочетете повече

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени