Бойко Борисов в Банкя: Изборът мина миналата седмица, а сега...бях дал дума и изпълнявам думата си (ВИДЕО)

Защо да има смяна на шефа на ДАНС? Заради кое? Трябва незабавно да има смяна на зам.-министъра, който ходи и снима двата кода", отговори лидерът на ГЕРБ на въпрос трябва ли да бъде сменен Пламен Тончев

Борисов гласува на втори тур в Банкя
Борисов гласува на втори тур в Банкя Източник: Скрийншот видео кадър

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов гласува на балотажа в София преди минути. той избра да гласува с хартиена бюлетина. "Изборът мина миналата седмица, а сега...просто бях дал дума, каза Борисов в отговор на въпрос лесен ли е бил изборът му. 

 

"Призовавам симпатизантите ни и избирателите, за районните кметове е важно, да гласуват по райони. От това, което чувам, не им прави чест на тези с морала. Чупят се и машините, може да се превъртят. В страната не им прави чест на ПП-тата, имат нови ортаци, гледам. Да се видят с кого играят, да не кажат после, че Радев е лош. Така че, пожелавам на всички успех, пък какви ще са последствията за градовете, ще видим. Много ми е интересно тези, които говорят за избирателната активност, какво очакват, като вдигнаха юмруците и направиха така партиите да се мразят и да не се подкрепят. В момента има само омраза и само анти", посочи Борисов.

 

Бойко Борисов гласува на втори тур в Банкя
Бойко Борисов гласува на втори тур в Банкя Източник: Скрийншот видео кадър

"Защо да има смяна на шефа на ДАНС? Заради кое? Трябва незабавно да има смяна на зам.-министъра, който ходи и снима двата кода", отговори лидерът на ГЕРБ на въпрос трябва ли да бъде сменен председателят на ДАНС Пламен Тончев. 

 

"Ако се чупят машини и някой притежава двата кода, може да бъдат манипулирани изборите, ми казаха експертите, посочи Борисов. "Вместо този, който е сгрешжил, ние трябва да отстраняваме тези, които са казали какъв е проблемът, попита риторично бившият премиер. 

 

Още от "София"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени