Д-р Николай Стоилов е назначен за временно изпълняващ длъжността директор на УМБАЛ "Св. Иван Рилски"

Д-р Стоилов е част от екипа на Клиниката по ревматология към УМБАЛ "Св. Иван Рилски" от 2011 г.

Болница
Болница Източник: Pinterest

Д-р Николай Стоилов е назначен за временно изпълняващ длъжността директор на УМБАЛ "Св. Иван Рилски", след като досегашният управител на лечебното заведение д-р Дечо Дечев отказа удължаване на договора му до провеждането на конкурс.

 

Д-р Стоилов е част от екипа на Клиниката по ревматология към УМБАЛ "Св. Иван Рилски" от 2011 г. Той притежава магистратури по здравен мениджмънт и по оценка на здравни технологии с фармакоикономика.

 

Припомняме, че на 9 май Министерството на здравеопазването обяви конкурс за избор на членове на органи за управление – съвет на директорите на УМБАЛ "Св. Иван Рилски" ЕАД, гр. София.

 

Срокът за подаване на документите за участие в конкурса е до 10.06.2024 г. Конкурсът ще се проведе на три етапа – проверка на съответствието на представените документи с предварително обявените изисквания и критериите за подбор; оценяване на изготвена и представена от кандидатите концепция за развитие на предприятието и събеседване с кандидатите (интервю).

Още от "София"

Столичният общински съвет се среща с лекари заради сливането на две болници в София

Предложението беше дадено от общинските съветници от ГЕРБ-СДС с аргументите, че капацитетът на Четвърта градска болница започва да намалява, намаляват и работещите кадри

Прочетете повече прочетете повече

Антон Хекимян към кмета Терзиев: Защо незаконните постройки на яз. "Искър" още не са съборени?

По думите му Васил Терзиев "много добре" е знаел, че от месец и половина тези сгради не се събарят и попита в тази връзка какъв контрол е прилагала Столична община

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени