Десислава Атанасова: На втори тур гласувах за Терзиев! Бих гласувала за Григорова, ако не беше кандидат на БСП

Относно оставката на Борислав Михайлов, ние имаме политическа позиция още от 2019 г. - тогава Бойко Борисов му поиска оставката, добави тя

Десислава Атанасова
Десислава Атанасова Източник: Zonanews

Протестът на футболните фенове трябваше да бъде забранен. Мерките на Столична община не бяха достатъчни. Всеки има право да протестира, но може би проявата  не трябваше да около самия Национален стадион. Може би трябваше по-добре да се прецени дали може да има провокации".

 

Това коментира председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова в ефира на bTV. Относно оставката на Борислав Михайлов, ние имаме политическа позиция още от 2019 г. - тогава Бойко Борисов му поиска оставката, добави тя.

 

Тя припомни, че през 2013 г. заради превишаване на полицейските правомощия и  окървавен човек Бойко Борисов си подаде оставката.

 

Атанасова коментира и местния вот, като поясни, че би дала гласа си за Ваня Григорова, ако не беше подкрепена от БСП. "Аз с нея съм контактувала. Ако тя не беше кандидат на БСП, бих заложила на нея, защото първо е борбена жена, второ - има много сериозен опит. Синдикалните организации са ѝ дали възможност да покаже и знание", обясни Атанасова.

 

Тя добави, че на втори тур е дала гласа си за Терзиев. Но ГЕРБ няма да подкрепят Борис Бонев за номинация за председател на СОС. Атанасова каза, че отива на заседание на парламентарната група на ГЕРБ, където ще се реши дали да влязат в зала. Няма да позволим някой с 30 народни представители да ни диктува, каза Атанасова.

Още от "София"

Работещи в болница "Пирогов" протестират срещу решение на комисия за избор на началник на Клиниката по детска хирургия

Към настоящия момент решението е проф. Шивачев да продължи да бъде началник на Клиниката по детска хирургия, заяви проф. Костадин Ангелов, председател на парламентарната комисия по здравеопазване

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени