Дни на отворените врати за кариерно развитие във ВМА

Зрелостниците ще се срещнат с началника на ВМА генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски

Военно-медицинска академия (ВМА)
Военно-медицинска академия (ВМА) Източник: Zonanews

От 12 до 16 февруари 2024 г. ще се проведат Дни на отворените врати за кариерно развитие във Военномедицинска академия (ВМА). Инициативата се провежда за втора поредна година с цел да бъдат представени специалностите "Военен лекар" и "Военна медицинска сестра" пред ученици от 11 и 12 клас.

 

Зрелостниците ще се срещнат с началника на ВМА генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS, с когото ще разговарят за ролята на военните лекари и за уроците от мисиите зад граница.

 

Ще имат възможност и да се запознаят отвътре с модерната материална база и оборудване на световно ниво, както и да наблюдават на живо демонстрации във Военномедицинския симулационен тренировъчен център.

 

Център по трансфузионна хематология на Военномедицинска академия (ВМА)
Център по трансфузионна хематология на Военномедицинска академия (ВМА) Източник: ВМА

Наши специалисти ще отговорят на всички въпроси, свързани със спецификата, възможностите и предизвикателствата на работата в структурите на ВМА от кандидатстудентските изпити, през обучението до възможностите за професионално и кариерно развитие, съобщават от Военномедицинска академия. 

 

"Всеки, който желае, може да се включи и да бъде част от нашите Дни на отворени врати за кариерно развитие във ВМА след предварително записване на тел.: 02/ 92 25 130 и 0893 55 77 69 или на e-mail: vivi@vma.bg. Крайният срок за подаване на заявление е 9 февруари 2024 г. (петък). Всички записали се ще очакваме в съответния ден и час на централен вход на ВМА", обявиха от лечебното заведение.

Още от "София"

Георги Георгиев, ГЕРБ-София: Терзиев да покаже всички документи по процедурата, с която са избрали съпругата на Андрей Ц

В четвъртък стана ясно, че зам.-кметът по финанси на СО Иван Василев е сключил консултантски договор с фирма "Инфинитус", която е 100% собственост на Деница Цекова – съпруга на Андрей Цеков, депутат и бивш министър на ПП

Прочетете повече прочетете повече

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени