Доган гласува в София, не каза пряко дали би участвал в кабинет

По думите му този разговор може да започне след 20:00 часа тази вечер, когато приключва изборният ден

Ахмед Доган
Ахмед Доган Източник: БГНЕС

"Гласувах за по-доброто бъдеще на България, за сигурността. Нека днес не се занимаваме с проблемите на ДПС, става въпрос за България", заяви след като гласува почетният председател на ДПС Ахмед Доган. Към момента - след разделението в ДПС, Доган е лидер на "Алианс за права и свободи", която се явява на избори отделно от" ДПС - Ново начало" с лидер Делян Пеевски.

 

Доган гласува в София в основно училище "Цанко Церковски" в кв. "Бояна". Беше придружен от съпругата на задържания Джейхан Ибрямов – Биршен Ибрямова. По думите на Доган след като се говори за по-доброто бъдеще на страната въпросът е много сериозен.

 

"Има един много стар принцип "Глас народен - глас Божи". Днес този въпрос трябва да се реши и ако не се реши всички ние сме виновни", допълни Доган.

 

"Какъв кабинет ще има, с каква конфигурация, или сглобка, мисля, че още е рано да говорим", коментира още почетният председател на ДПС.

 

По думите му този разговор може да започне след 20:00 часа тази вечер, когато приключва изборният ден. На въпроса какъв резултат ще е успех за коалицията "Алианс за права и свободи" той отговори: "Нека днес не се занимаваме с проблемите на ДПС, става въпрос за България. Има един много стар принцип – глас народен, глас Божи. Днес този въпрос трябва да се реши, ако не се реши, всички ние сме виновни". Той не отговори конкретно на въпроса дали би приел покана за участие в правителство.

Още от "София"

Атанас Зафиров ще гласува в 11,00 ч. в неделя в 28 СУ, Иван Таков - в 10,30 в Музикалното училище

Водачът на листата на Коалиция "БСП - Обединена левица" в 24 МИР Атанас Атанасов ще упражни правото си на вот в неделя в 12,00 часа в Националната природо-математическа гимназия "Акад. Любомир Чакалов" в "Лозенец"

Прочетете повече прочетете повече

Общинските съветници от ГЕРБ-СДС отново подхванаха ремонта на "Опълченска": Хората се превърнаха в истински мъченици

На 9-ти септември направихме специална извънредна комисия, на която поискахме 10 конкретни точки от Васил Терзиев, посочи Антон Хекимян

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени