Ед Шийрън в София: 60 000 изпълниха стадион "Васил Левски"

Шоуто е част от световната му обиколка The Mathematics Tour

Концертът на Ед Шийрън в София
Концертът на Ед Шийрън в София Източник: Facebook

60 000 души на концерта на британската попзвезда Ед Шийрън в София. Шоуто е част от световната му обиколка The Mathematics Tour. От ранния следобед се извиха опашки от нетърпеливи фенове пред четирите пропускателни пункта около Националния стадион "Васил Левски". Пропускателният режим на Националния стадион "Васил Левски" е по най-стриктни световни изисквания.

 

Сцената е същата тази, с която Ед Шийрън впечатли публиката в Букурещ само седмица преди шоуто си тук. Тогава, изненада за феновете беше появата на холивудския актьор Крис Хемсуърт, известен с ролята си на Тор, който свири на барабани.

 

Шоуто започна с българската звезда Михаела Филева, която е била избрана да подгрява големия концерт от екипа на Ед Шийрън, който изпълни най-големите си хитове на 360-градусова сцена.

 

Концертът на звездата е част от турнето му в Азия и Европа. Обиколката на двата континента е първа от 2019 г. насам, а европейските концерти са продължение на миналогодишната визита на певеца на Стария континент.

Още от "София"

Протест в Княжево: Граждани се борят за запазване на минералната баня и вода

Протестиращите изразиха сериозни опасения, че банята, която е част от културното наследство на София, може да бъде разрушена поради интереси от инвеститори, които планират ново строителство на нейно място

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени