Евродепутати, народни представители и общински съветници от ГЕРБ проведоха редица срещи с жители на столични райони

Те отговориха на множество въпроси, помогнаха по конкретни казуси и запозна присъстващите с предстоящите активности, както и с подготовката на ГЕРБ-София за евроизборите

Евродепутати, народни представители и общински съветници проведоха редица срещи с жители на столични райони
Евродепутати, народни представители и общински съветници проведоха редица срещи с жители на столични райони Източник: Пресцентър на ПП ГЕРБ

Евродепутатът Андрей Новаков посети клуба на ГЕРБ в район "Надежда", където десетки членове и симпатизанти на партията имаха възможност да му зададат своите въпроси. Новаков беше поканен от районния координатор и кмет на Надежда инж. Димитър Димов.

 

Андрей Новаков
Андрей Новаков Източник: Пресцентър на ПП ГЕРБ

На срещата присъстваха общинските съветници Драгомир Младенов и Татяна Георгиева, народните представители Анна Александрова и Даниел Александров и олимпийската шампионка по бокс Стойка Кръстева. По време на събранието инж. Димов обяви, че в Надежда се учредява официално младежка структура на ГЕРБ.

 

Анна Александрова
Анна Александрова Източник: Пресцентър на ПП ГЕРБ

По същото време по инициатива на народния представител и районен координатор в район "Триадица" Николай Алгафари беше проведена работна среща, посветена на темата "Зелена зона" (разширяване на зоната за платено паркиране, планирано от районната администрация). Гости на срещата бяха общинският съветник Мирослав Боршош и бившият председател на Комисията по транспорт и пътна безопасност Зафир Зарков.

 

Народните представители Георг Георгиев и Деница Николова, както и общинските съветници Мирослав Боршош и Екатерина Йорданова проведоха конструктивен диалог с хората от район "Средец". Районният координатор Георги Владов запозна присъстващите с предстоящите активности, както и с подготовката на ГЕРБ-София за евроизборите, които ще се проведат на 9-и юни тази година.

 

Евродепутати, народни представители и общински съветници проведоха редица срещи с жители на столични райони
Евродепутати, народни представители и общински съветници проведоха редица срещи с жители на столични райони Източник: Пресцентър на ПП ГЕРБ

Народният представител Даниел Александров се срещна с ръководството на Дома за стари хора "Дълголетие" в квартал "Дървеница". Изпълнявайки обещание от предишното си посещение, Александров реши да свърши работата на Столична община като отреже увисналите клони, застрашаващи живота и здравето на възрастните хора. Два месеца след първия снеговалеж в столицата и въпреки многократните сигнали към отговорните институции, жителите на Дома нямат никакъв отговор.

 

Дългогодишният кмет на район "Илинден" и районен ръководител на партията Иван Божилов представи новите членове на ГЕРБ в Илинден в присъствието на народния представител Анна Александрова. По време на срещата стана ясно, че председателят на правната комисия в парламента и общинският съветник Татяна Георгиева ще провеждат редовни приемни за жители на района.

 

Народният представител Деница Николова, както и общинските съветници Екатерина Йорданова и Мирослав Боршош се срещнаха с членове и симпатизанти на партията в район "Оборище". На събитието присъства и областният партиен координатор за град София Даниела Райчева. "ГЕРБ е партия на хората, партия за хората. Това послание искаме да стигне до всеки", заяви районният координатор Маргарита Александрова.

 

Евродепутати, народни представители и общински съветници проведоха редица срещи с жители на столични райони
Евродепутати, народни представители и общински съветници проведоха редица срещи с жители на столични райони Източник: Пресцентър на ПП ГЕРБ

Народният представител Александър Ненков и общинският съветник Антон Хекимян проведоха открита приемна за граждани в район "Студентски", която протече при голям интерес. По време на срещите бяха поставени въпроси, касаещи кварталите в района, с които Ненков и Хекимян се ангажираха. Местните хора изразиха недоволството си спрямо новите управляващи на София, които се отнасят нехайно към всички сигнали и оплаквания, свързани с непочистени преливащи контейнери и опасни дървета.

 

В район "Искър" бяха проведени приемни за граждани на общинския съветник Лорита Радева  и на народния представител Валентин Радев.  Лорита Радева обърна специално внимание на темата за социалните дейности и работата с хора със специални потребности и специфично здравословно състояние. Валентин Радев обсъди с жители на района протичащия процес на одобряване на проекти на етажни собствености в многофамилни жилищни сгради за включване в Програмата за саниране по Плана за възстановяване и устойчивост.

 

Антон Хекимян
Антон Хекимян Източник: Пресцентър на ПП ГЕРБ

Народните представители Александър Ненков и Даниел Александров и общинските съветници Антон Хекимян и Анна Стойкова разговаряха с членове и симпатизанти на ГЕРБ в район "Студентски". По думите на областния координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева структурите на партията в столицата са по-енергични и обединени от всякога. "Ние сме глaсът на хората в районите, бъдете до тях и им помагайте", каза още Райчева.

 

Общинският съветник и председател на Жени ГЕРБ Екатерина Йорданова беше гост на събранието на партията в район "Младост" по покана на районния координатор Юлиян Пейчев. По време на срещата бяха обсъдени инициативи и активности, насочени към децата, жените и семействата.

 

Йорданка Фандъкова
Йорданка Фандъкова Източник: Пресцентър на ПП ГЕРБ

Дългогодишният кмет на София Йорданка Фандъкова и общинските съветници Георги Георгиев и Прошко Прошков се срещнаха с жители на район "Лозенец". Те проведоха дискусия с присъстващите относно бъдещето на столицата и ролята на ГЕРБ в обществените процеси. Представителите на ГЕРБ-София отговориха на множество въпроси, свързани с кризата в Столична община в последните три месеца. Като гостите на срещата бяха категорични, че новите управляващи доказват всеки ден, че не притежават необходимите качества да бъдат начело на столицата.

 

Йорданка Фандъкова, Георги Георгиев, Прошко Прошков
Йорданка Фандъкова, Георги Георгиев, Прошко Прошков Източник: Пресцентър на ПП ГЕРБ

Общинският съветник Анна Стойкова проведе приемен ден за граждани в район "Овча купел". С жителите на района коментираха програмата за облагородяване на калните точки, стартирана през 2021 година. По програмата са облагородени 146 обекти за над 6,6 млн. лева.

 

Бившият заместник-кмет на културата  и настоящ общински съветник Мирослав Боршош запозна жители на район "Оборище" с обстановката в Столичния общински съвет в рамките на отворена приемна. Боршош обясни, че управляващите се отнасят неуважително не само към институцията и гражданите, но и към Дома на културата "Средец". По думите му, артисти и общественици са готови да защитят културния дух на столицата, включително и от Васил Терзиев и екипа му.

 

Народният представител Даниел Александров и общинският съветник Анна Стойкова бяха поканени от районния координатор Румен Александров да разговарят с жители на Банкя в рамките на приемен ден в клуба на ГЕРБ. Представителите на партията приеха редица сигнали и поеха ангажимент за редовни срещи и инициативи в Банкя.

 

Евродепутатът Андрей Новаков и общинският съветник Татяна Георгиева разговаряха с жители на район "Връбница" по покана на дългогодишния кмет Младен Младенов. Новаков съобщи новината, че трима от българските евродепутати канят в Европейския парламент членове и симпатизанти на ГЕРБ от всички 24 района на София. Посещението в Брюксел ще се състои следващия месец.

 

Евродепутатът Асим Адемов разговаря с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Банкя по покана на районния координатор Румен Александров. Асим Адемов обясни подробно значението на европейската солидарност за всеки район в България. "Ние сме в Европа и Европа е в нас!", заяви той. По думите му, българските евродепутати от ГЕРБ/ЕНП защитават достойно интересите на страната ни.

 

"Но България няма същия авторитет в европейските институции, с който се гордеехме по време на правителствата на Бойко Борисов и ГЕРБ", подчерта Адемов. На срещата присъстваха народните представители Лъчезар Иванов и Даниел Александров, както и общинският съветник Анна Стойкова. Те отговориха на редица въпроси, свързани с блокажа на Столичния общински съвет и законодателните реформи.

 

Лъчезар Иванов
Лъчезар Иванов Източник: Пресцентър на ПП ГЕРБ

 

Още от "София"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени