Георги Георгиев: Борис Бонев търси подкрепа само от "Възраждане" и Ваня Григорова

Трябва да е ясно кой ще управлява София, категоричен е той

Георги Георгиев
Георги Георгиев Източник: Zonanews

Аз продължавам да питам лидерите на ПП-ДБ знаят ли какви ги върши Борис Бонев? Знаят ли, че се договаря с Ваня Григорова за подкрепа. Ваня Григорова има някаква политическа тежка амнезия. Как до преди изборите говориш едно, а след изборите забравяш всичко, което си казал и търсиш подкрепа от хората, срещу които си говорил с ярко отрицание. Все още нямаме отговор какво се случва в София. Това заяви общинският съветник от ГЕРБ Георги Георгиев по БНТ.

 

Твърде много се говори за избор на председател на СОС. Той ръководи заседанията. Важното е не е кой ще е председателят, а какво ще е мнозинството в Столичния общински съвет, поясни той. София не е учебна кола. Проблемът е по-сериозен и е на база ценности. Ще работят ли заедно с "Възраждане”. Трябва да е ясно кой ще управлява София. С плаващи мнозинства не може. Преди четири години ние бяхме в същата ситуация. Когато разчиташ на плаващо мнозинство не можеш да приемеш важни решения. Демокрацията изисква усилия. Не може като детска игра да се приема управлението на най-големия град в България, изтъкна бившият председател на СОС.

 

Управлението на града е нещо много конкретно. Ние сме домоуправителят на София. Преференциите, които е събрал Борис Бонев не са достатъчни, Очевидно столичани не искат те да управляват сами, каза Георги Георгиев. Ние бяхме обект на заплахи. Днес чухме, че е било заявено, че ако не се подкрепи Васил Терзиев, правителството ще падне, посочи общинският съветник от ГЕРБ. Търсенето на подкрепа от "Възраждане” и Ваня Григорова е необяснима политическа полигамия. Тези хора трябва да обяснят на хората кога са искрени. Това няма да е мъдрост, а фарс, смята той.

Още от "София"

Общинските съветници от ПП-ДБ-СС в столицата искат кметът Терзиев да забрани честването на руския Ден на защитниците на

България е една от държавите най-обилно "обгрижвана от Руската пета колона, чиито пипала са плъзнали във всички сфери на нашия обществен и политически живот

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени