Георги Георгиев: Терзиев връща уволнени от Фандъкова през парадния вход

Хора, които са уволнени заради смъртни случаи, се връщат на бял кон в Столична община

Георги Георгиев
Георги Георгиев Източник: БГНЕС

Новите кадри на столичния кмет Васил Терзиев са уволнени от Йорданка Фандъкова. Това каза общинският съветник от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев, бивш председател на СОС.

 

"Изключително сме притеснени от новото назначение на кмета Терзиев - уволнения от госпожа Фандъкова бивш директор на завода за отпадъци (Николай Савов, бел. ред.). Този човек е уволнен във връзка с трагичен инцидент със смъртен случай под негово ръководство. Загинал е работник в завода за отпадъци, ден по-късно подаде оставка и зам.-кметът по екология. Същият човек е осъден от ВКС във връзка с друга авария в "Кремиковци" с трима загинали и над 20 ранени. Тоест в две ръководени от него предприятия има 4 смъртни случая", добави още Георгиев.

 

"Васил Терзиев няма екипа, за който е говорил. Вероятно кметът е бил подведен, не укоряваме него, трябва да се провери кой го е предложил, за да е ясно как хора, които са уволнени заради смъртни случаи, се връщат на бял кон в Столична община. Това ли са новите стандарти, това ли е подготвеният екип? Уволнени кадри на Фандъкова да бъдат връщани през парадния вход", заяви Георгиев.

Още от "София"

Общинските съветници от ПП-ДБ-СС в столицата искат кметът Терзиев да забрани честването на руския Ден на защитниците на

България е една от държавите най-обилно "обгрижвана от Руската пета колона, чиито пипала са плъзнали във всички сфери на нашия обществен и политически живот

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени