ГЕРБ откри кампанията си в София

Кандидатът за кмет Антон Хекимян заяви, че се е присъединил към най-добрия отбор

ГЕРБ откри кампанията си в София
ГЕРБ откри кампанията си в София

"София не може да бъде заложник на думи, за нея трябват и дела" - с тези думи кандидатът за кмет на столицата от ГЕРБ Антон Хекимян даде старт на кампанията си. Церемонията започна в 18,00 часа зад НДК и дойдоха настоящият градоначалник Йорданка Фандъкова, общински съветници и кандидати, депутати, както и лидерът на коалиционния партньор СДС Румен Христов. 

 

Антон Хекимян
Антон Хекимян Източник: Facebook

Зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев обяви: Не можем да допуснем София да се превърне в учебен автомобил за хора, които при това не са си взели листовките. Победата е наш дълг", а множеството му отговори със скандирания победа. Той покани на сцената Йорданка Фандъкова, а тя подчерта: 

 

"Всички кандидати за кметове си поставят за цел да работят по проектите, които ние сме започнали, това е най-голямото признание". Човекът и екипът имат значение, каза още Фандъкова. 

 

Антон Хекимян и Йорданка Фандъкова
Антон Хекимян и Йорданка Фандъкова Източник: Facebook

С опита си на кмет, управлявал най-дълго столицата, тя обясни: Добър кмет става от човек особена порода - да изпитва емпатия, да има желание да нагази с ботуши в калта на строежите, да стане в 4,30 сутринта да е навън със снегорините...

Тя изрази увереност, че Антон Хекимян ще бъде добър кмет на София. 

 

След нея пред хората застана "настоящият и бъдещ председател на СОС", както бе представен Георги Георгиев, който обяви: Кои са нашите опоненти? Хората, които водеха война със София, защото кмет е Йорданка Фандъкова, а ние имаме мнозинство в Столичния общински съвет. Слушам, Васил Терзиев тъгува, защото в квартали на София няма канализация. А 240 млн. лева бяха извадени от ПВУ за канализация на столицата от правителството на Кирил Петков. 

 

София няма нужда от генерален директор с ръце в джобовете, който да раздава задачи. И не може да се управлява от фейсбук политици, каза още Георгиев. Сам бор гора не прави, спомни си той как е посрещнат от съветниците в Столична община на ГЕРБ, когато става председател на СОС, и покани на сцената Антон Хекимян. 

 

Обичам София, имам чувствителност към всеки детайл, разкри той желанието си да се включи в надпреварата за кметския пост. Нито един критик не може да отрече постигнатото за София, но работата за столицата не може да спре, заяви той. 

Виждам в очите ви хъс и желание за работа - аз го имам и вие го имате, предизвика бурни ръкопляскания Хекимян. И подчерта, че се е присъединил към най-добрия отбор за София. 

 

ГЕРБ откри кампанията си в София
ГЕРБ откри кампанията си в София Източник: Facebook

До него на сцената се качиха кандидатите за районни кметове, които поведе Анжела Тотева (за Лозенец), а след тях и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ-СДС. 

Още от "София"

Георги Георгиев, ГЕРБ-София: Терзиев да покаже всички документи по процедурата, с която са избрали съпругата на Андрей Ц

В четвъртък стана ясно, че зам.-кметът по финанси на СО Иван Василев е сключил консултантски договор с фирма "Инфинитус", която е 100% собственост на Деница Цекова – съпруга на Андрей Цеков, депутат и бивш министър на ПП

Прочетете повече прочетете повече

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени