ГЕРБ-СДС поиска оставката на Васил Терзиев

Това заяви на брифинг в Столичния общински съвет Антон Хекимян от ГЕРБ-СДС

Антон Хекимян
Антон Хекимян Източник: Zonanews

Настояваме за оставката на зам.-кмета по транспорта Илиян Павлов. Искаме и оставката на Васил Терзиев, защото една седмица след като българският съд излезе със становище за организацията на движението по "Патриарха", не сме чули коментар от кмета. Това заяви на брифинг в Столичния общински съвет Антон Хекимян от ГЕРБ-СДС.

 

"Г-н Терзиев, мълчанието е злато, само че вашето злато е в размер на около 1,5 млн. лв. от бюджета на софиянци. Искаме да знаем колко точно е сумата, кой е разписал проекта. Отговорност се носи с даването на оставки, а не с брифинги на зам.-кмета на транспорта", добави той.

 

"Безпардонно е отношение и към гражданите, и към протестиращите. Настояваме за оставки и ще продължим да търсим информация. Искаме да разберем този град има ли кмет, на автопилот ли се движим", попита Хекимян.

 

И даде за пример общинският съветник от ППДБСС Благовест Георгиев, който днес дойде на работа в Столичния общински съвет, въпреки че се забърка в катастрофа и имаше съмнение, че е шофирал под въздействие на алкохол.

Още от "София"

Иван Таков отново оглави БСП-София, върнат от партийната контролна комисия

Решението на ОПКК влиза в сила веднага и това означава, че още от понеделник Иван Таков, Градският съвет и Изпълнителното бюро в състава си от преди нелегитимното решение на Националния съвет на партията

Прочетете повече прочетете повече

ОИК в София отстрани кмета на район "Илинден" Емил Бранчевски

В ОИК е постъпила и информация, че английско дружество на име "Клиника за медицински услуги – Бранчевски – Колев" OOД е учредено през февруари, като за директор е вписан Емил Валентинов Бранчевски

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени