Гонка и тежка катастрофа с мигранти в София, има ранени

В колата е имало и 11 души - 10 мигранти и шофьорът

Софийски околовръстен път
Софийски околовръстен път Източник: Zonanews

Тежка катастрофа с нелегални мигранти след напрегната гонка в София. Инцидентът е станал на Околовръстен път, пътен възел над бул. "Ботевградско шосе". По информация на NOVA в колата е имало и 11 души - 10 мигранти и шофьорът. Колата е с немска регистрация, съобщиха от СДВР.

 

Първоначално пътувала по бул. "Цариградско шосе" в посока центъра на града. В района на "Църна маца" не спряла за проверка и продължила в посока бул. "Ботевградско шосе". При последвалата гонка е ударила друг автомобил. От него жена е откарана в Университетската многопрофилна болница за активно лечение "Св. Анна" с контузия на главата, съобщиха за БТА от Центъра за спешна медицинска помощ – София.

 

А от немското возило излезли 10 чужди граждани. В превозното средство с незаконните мигранти медицинският екип установил 4 17-годишно момиче с оплаквания, наподобяващи паник атака, както и хипертонична криза. Оказана му е помощ на място. Нито един от мигрантите не е хоспитализиран.

Още от "София"

Протест в Княжево: Граждани се борят за запазване на минералната баня и вода

Протестиращите изразиха сериозни опасения, че банята, която е част от културното наследство на София, може да бъде разрушена поради интереси от инвеститори, които планират ново строителство на нейно място

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени