Хекимян: Нагли ли са "Промяната" или ни правят на луди?

Има ясни правила за въвеждане на временна организация на движението и те не са съотносими към щетите, които "спасителите" причиниха на "Патриарха", "Витошка" и "Нансен"

Антон Хекимян
Антон Хекимян

Терзиев и Бонев продължават с отчаяните опити да "узаконят" огромния гаф с "Патриарха", "Витошка" и "Нансен". Това написа общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян във Фейсбук.

 

Сега се опитват да въведат временна организация на движението с "решения" на някакви измислени "Комитети за наблюдение" на въведената организация на движение на трите булеварда. Нагли ли са "Промяната" или ни правят на луди?

Какво виждаме от писмо на Столичната община, което публикува Диана Русинова:

1. Започнаха нова организация на движението.

2. Съдът я спря и сега стои недовършена.

3. Терзиев назначи Комитет за наблюдение на нещо, което не е готово.

4. Този Комитет, който няма никакви правомощия за нищо, казва, че трябва да се направи - забележете !!! - временна организация на движението, защото трасето не е довършено и крие рискове.

Отварям важна скоба - не е довършено, защото е започнато не по правилата и съдът го спря.

5. С тази нова "временна" организация искат да пуснат режима за светофарите за спряната организация - въпреки решението на съда!

6. Всики тези "решения" на измислени Комитети без правомощия ще бъдат изпратени до СДВР за становище.

Има ясни правила за въвеждане на временна организация на движението и те не са съотносими към щетите, които "спасителите" причиниха на "Патриарха", "Витошка" и "Нансен".

В допълнение:

Всички забравят и "Скобелев", където на същия принцип без проекти вече е разчертана нова организация.

 

 
 



Още от "София"

ОИК в София отстрани кмета на район "Илинден" Емил Бранчевски

В ОИК е постъпила и информация, че английско дружество на име "Клиника за медицински услуги – Бранчевски – Колев" OOД е учредено през февруари, като за директор е вписан Емил Валентинов Бранчевски

Прочетете повече прочетете повече

Популярната инфлуенсърка Йоана Йокко ще бъде водеща на детската конференция "Аз и сколиозата" на столичното Ларго тази с

В конференцията ще участват български здравни специалисти с утвърдени постижения в лечението и контрола на гръбначните деформации чрез кинезитерапия,  корсетолечение и хирургия

Прочетете повече прочетете повече

ВАС отсъди: Решението на Васил Терзиев за Попа и "Патриарха" е незаконно. Общината да върне старото движение в района!

Кметът на София защитаваше идеите на Борис Бонев за велоалеите, които струват на столичния бюджет за карето около НДК близо 1 млн. лева

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени