Хванаха ''Мис Силикон'' с кокаин зад волана, арестувана е

През януари Йорданова снима клип как шофира с 256 км/ч по автомагистрала "Тракия"

Пътна полиция
Пътна полиция Източник: Zonanews

Днес около обяд хванаха Катрин Йорданова, известна като "Мис Силикон" за 2022 г., да шофира, след като е употребила кокаин. Тя е арестувана, съобщиха от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи.

 

23-годишната Катрин Йорданова е била спряна на столичната ул. "Атанас Манчев" в Студентски град от екип на отдел "Пътна полиция" - СДВР в лек автомобил "Мерцедес".

 

Направеният в хода на проверката тест на шофьорката за употреба на наркотични вещества отчел положителна проба за кокаин. 23-годишната жена е задържана с полицейска мярка за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство, отбелязват от МВР.

 

През януари Йорданова снима клип как шофира с 256 км/ч по автомагистрала "Тракия". По-рано днес стана ясно, че инфлуенсърката пак се е похвалила как шофира с превишена скорост, този път в градски условия и със стикер от Народното събрание. По-късно днес от администрацията на Народното събрание уточниха, че стикерът на "Мис Силикон" е копие.

Още от "София"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени