Изчезналата Биляна Петрова е открита мъртва

Според съпруга й е страдала от постродилна депресия

Полиция
Полиция Източник: Zonanews

Изчезналата Биляна Петрова, която се издирва от вчера по обяд, е била намерена мъртва. Това се разбира от публикация във "Фейсбук", в която се съобщава, че търсенето се прекратява.

 

Постът е от мъжа, който потърси помощ за издирването на жената, чиито съпруг няма профил в социалната мрежа. Тялото е открито преди малко. Очаква се от МВР да дадат повече подробности.


Жената е в неизвестност от вчера от около 13.30 ч, когато за последно е видяна в Центъра за психично здраве "Проф. Н. Шипковенски", където е настанена в понеделник вечер. Според съпруга й е страдала от постродилна депресия. Диагнозата обаче не е потвърдена от лекар.

Още от "София"

Севделина Арнаудова: Снощи Кирил Петков и Денков са били на среща при шурея на Киро Японеца, посочен от коалиционния им

За хората от квартала появата на кмета на район "Люлин" Георги Тодоров, когото те търсят за разговор от месеци, беше най-скандалното в тази среща, провела се в ресторант "Оси" във Филиповци

Прочетете повече прочетете повече

Музиканти, политици и фенове си вземат последно сбогом с Кирил Маричков

Много пъти съм имал възможността да се срещам с г-н Маричков и в телевизионното студио, и извън него. Изказвам моите съболезнования към близките му, заяви общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени