Катастрофираха два автобуса на градския транспорт в София, има пострадали

Две жени и четирима мъже, между които и шофьорът на единия автобус, са приети в ИСУЛ

Катастрофиралите автобуси
Катастрофиралите автобуси Източник: БГНЕС

Два автобуса на градския транспорт се удариха на столичния бул. "Данаил Николаев" и ул. "Бяло море" около 11 ч. Пострадали са 10 души, съобщи БГНЕС.

 

Две жени и четирима мъже, между които и шофьорът на единия автобус, са приети в ИСУЛ, съобщиха от болницата. Всички пострадали са в добро състояние, няма опасност за живота им. Назначени са изследвания и консултации със специалисти.

 

Двама от пострадалите, след направените подробни изследвания, са освободени за домашно лечение. Една от жените е със счупване в областта на китката. Други двама с травми от катастрофата са в "Пирогов". Има ранено дете.

 

Единият автобус е спрял на спирка, след него втори автобус не е могъл да спре и се е ударил в първия. Една от версиите е, че на шофьора на втория автобус му е прилошало. За минути Спешна помощ е изпратила на място 7 линейки. Задръстването в района стига и МОЛ "Сердика".

Още от "София"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени