Кирил Петков: Борисов взе правилното решение

Гласувах, за да не сравнявам София нито с Москва, нито с Троян, бяха първите думи на Петков, който пусна своя вот с машина

Кирил Петков гласува на балотажа в София
Кирил Петков гласува на балотажа в София Източник: Скрийншот видео кадър

Оценявам, че в края на кампанията Борисов взе правилното решение. Така съпредседателят на ПП Кирил Петков коментира решението на лидера на ГЕРБ, който в петък подкрепи официално Васил Терзиев за кандидат за кмет на балотажа в София, след като по-рано през седмицата "намигна" на Ваня Григорова, а след това обясни, че ще остави съпартийците си да гласуват по съвест.

 

Очаквам по-голяма избирателна активност. Гласувах, за да не сравнявам София нито с Москва, нито с Троян, бяха първите думи на Петков, който пусна своя вот с машина. И призова всички да излязат да гласуват - младите за бъдещето, а възрастните - да не го правят с носталгия, а за бъдещето на внуците си.

 

Няма малки и големи българи, всички българи са големи и заедно трябва да гласуваме днес, за да има една голяма България, каза Петков. Вярвам на софиянци и на нашия град и няма вариант, в който софиянци да не изберат бъдещето на европейска столица, допълни съпредседателят на ПП.

Още от "София"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени