Коалиция ГЕРБ-СДС обяви кандидатите си за районни кметове в София

Пред медиите председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев призова за търпение и добави, че номинираният за кмет ще се разбере в рамките на няколко дни

Коалицията ГЕРБ-СДС се регистрира за предстоящите местни избори в София
Коалицията ГЕРБ-СДС се регистрира за предстоящите местни избори в София Източник: ПП ГЕРБ

ГЕРБ-СДС се регистрира в Общинската избирателна комисия-София за участие на местните избори, но отново не обяви кандидата си за кмет на столицата. Пред медиите председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев призова за търпение и добави, че номинираният за кмет ще се разбере в рамките на няколко дни. 

 

Георги Георгиев
Георги Георгиев Източник: ПП ГЕРБ

Георгиев, който е сред спряганите имена за кандидат-кмет, обяви кои ще се борят за районни кметове. От ГЕРБ-СДС издигат отново Младен Младенов за кмет на район "Връбница", Иван Божилов - за район "Илинден", Ивайло Цеков - район "Искър". Тодор Кръстев е номинацията за район "Сердика", Рангел Марков - за "Банкя", Милко Младенов - за "Люлин", Савина Савова - за "Възраждане", Иван Чакъров - "Красна поляна", Даниела Райчева - "Нови Искър", Димитър Димов - за "Надежда".

 

Сред новите лица са арх. Румен Русев - "Красно село" и депутатът от парламентарната група на ГЕРБ-СДС Евгения Александрова, която ще бъде кандидат-кмет на "Панчарево". Директорът на 119-о училище и настоящ общински съветник Диян Стаматов е кандидат за кмет на район "Изгрев". Борислав Тодоров е кандидатът за кмет на район "Овча купел". певицата и също общински съветник Йоанна Драгнева - за район "Оборище", Борис Петров - за район "Кремиковци", фармацевтът Анжелина Тотева - за "Лозенец", Юлиян Пейчев - за район "Младост", Кристиян Маджуров - "Студентски град", Румен Русев - "Красно село", фармацевтът Борислав Борисов - "Слатина".

 

Коалиция ГЕРБ-СДС обяви кандидатите си за районни кметове в София
Коалиция ГЕРБ-СДС обяви кандидатите си за районни кметове в София Източник: Facebook

 

Още от "София"

Последни новини

Най-четени