Кола с мигранти катастрофира на Околовръстното шосе в София

В автомобила са установени 17 чужди граждани без документи за самоличност по техни данни от Афганистан

Околовръстно шосе-София
Околовръстно шосе-София Източник: Zonanews

Инцидент с нелегални мигранти на Околовръстното шосе в София, съобщава bTV. По първоначална информация, автомобилът с мигрантите е самокатастрофирал.

 

Преследването с полицията е започнало още от АМ "Тракия" около тунела Траянови врата, когато е даден знак за спиране на шофьора на автомобила, но той не се е подчинил, разказват наши източници.

 

Гонката приключва на Околовръстното шосе, когато колата самокатастрофира. Зад волана му бил 18-годишен мъж, познат на МВР, неправоспособен.

 

В автомобила са установени 17 чужди граждани без документи за самоличност по техни данни от Афганистан. Двама са в "Пирогов”, двама във ВМА , двама в ИСУЛ с леки наранявания. Пробите за алкохол и дрога на шофьора са отрицателни.

Още от "София"

Столичният общински съвет се среща с лекари заради сливането на две болници в София

Предложението беше дадено от общинските съветници от ГЕРБ-СДС с аргументите, че капацитетът на Четвърта градска болница започва да намалява, намаляват и работещите кадри

Прочетете повече прочетете повече

Антон Хекимян към кмета Терзиев: Защо незаконните постройки на яз. "Искър" още не са съборени?

По думите му Васил Терзиев "много добре" е знаел, че от месец и половина тези сгради не се събарят и попита в тази връзка какъв контрол е прилагала Столична община

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени