Маскирани обраха 20 лв. автомивка в София

Задигнатата сума не е голяма, но собствениците на обекта казаха, че не се случва за първи път

Полиция
Полиция Източник: Zonanews

Маскирани обраха автомивка. Двама мъже са разбили автоматите на обекта на самообслужване и са избягали, съобщават от bTV. Запечатани са обаче от камерите. На кадрите се виждат двама мъже по къси гащи, които са си сложили тениски на лицата. По краката им се забелязват и татуировки.

 

Автомивката е в оживен район в София, а те съвсем спокойно отварят автоматите с пари и ги взимат. Задигнатата сума не е голяма, но собствениците на обекта казаха, че не се случва за първи път.

 

СОТ-ът реагира към 4 сутринта, на място идва полиция много бързо, но извършителите не са хванати. "Взети са около 20 лева, а това се случва за трети път. Ремонтът на автомата ще е по-скъп от оборота, все пак не идват много хора", каза един от собствениците на автомивката.

Още от "София"

Столичният общински съвет се среща с лекари заради сливането на две болници в София

Предложението беше дадено от общинските съветници от ГЕРБ-СДС с аргументите, че капацитетът на Четвърта градска болница започва да намалява, намаляват и работещите кадри

Прочетете повече прочетете повече

Антон Хекимян към кмета Терзиев: Защо незаконните постройки на яз. "Искър" още не са съборени?

По думите му Васил Терзиев "много добре" е знаел, че от месец и половина тези сгради не се събарят и попита в тази връзка какъв контрол е прилагала Столична община

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени