Мъж простреля бившата си жена в магазин в София

По-късно той е бил задържан на гарата в Русе

Полиция
Полиция Източник: Zonanews
Мъж простреля бившата си жена в центъра на София. Стрелбата е станала във фризьорски салон, където жената е работела, около 12.00 ч. на обяд. Тя е настанена във Военно-медицинска академия. Оттам съобщиха за БНТ, че е в стабилно състояние, без опасност за живота. Жената е с наранявания в лявата част на главата и лявата длан, откъдето лекарите са извадили по две сачми.
 
Нападателят и пострадалата в миналото са живеели на семейни начала, съобщиха от полицията. След нападението мъжът, който е и с предишни регистрации в полицията, е избягал.
 
По-късно той е бил задържан на гарата в Русе. Той е на 51 години, заловен е на територията на гарата в Русе. Разследването по случая продължава, съобщиха официално от МВР.
 
"Той по принцип има издадена ограничителна заповед предвид предишни конфликти между тях. По същия повод преди известно време има образувано досъдебно производство срещу него за нарушаване на тази ограничителна заповед", обясни началникът на Първо РПУ комисар Ивайло Величков.

Още от "София"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени