Мирослав Боршош: В София няма кмет и управление

Разгадана е историята с ракията в тв студио, човекът е бил част от стартъп за производство на ракия от фурми, каза Георги Георгиев

Мирослав Боршош
Мирослав Боршош Източник: Скрийншот видео кадър

В София няма кмет и няма управление. Това заяви Мирослав Боршош от ГЕРБ  на брифинг в централата на партията. Нещата в София не вървят не само към добро, но и тръгнха назад, допълни той.

 

Заради бездействието на Васил Терзиев София е без пътна маркировка, през лятото не е положен нито сантиметър боя. Няма обществена поръчка има инхаус, по който със 110 процента поскъпва боята. Така плащат софиянци. София вече е градът на златните колчета и парапети - те са три пъти по-скъпи от 18 лева, те са вече 54 лева. Годишно общината полага 4000 от тях. 82 лева струваха парапетите. 182 лева е цената по договора, сключен от Васил Терзиев по публичната информация от сайта на общината.

 

Има зачестили случаи с фатален край, обяви Георги Георгиев, като продължи да изнася данни за сключване на още договори по най-високата цена. Дали това е неизгоден договор, много тежка корупция или недоглеждане - ще отговарят компетентните органи. Държавна сигурност правеше хората бивши, както ме нарича кметът, градът има проблеми и корупцията е един от тях, каза той.

 

Над 500 000 е загубата за софиянци за година, в града няма кмет, няма да го допуснем, каза Мирослав Боршош, като припомни, че утре предстои извънредна сесия по темата, а предстои и транспортна стачка. От 25 на 40 минути е скочило времето в задръстванията. Това не е мърлявщина просто, застрашен е животът на хората, припомни Боршош с конкретни примери.

 

Не става въпрос за неправилно изразходвани средства, София няма кмет, няма управление. Терзиев и Бонев дано имат доблестта да дойдат, каза Боршош.

 

Георги Георгиев
Георги Георгиев Източник: Скрийншот видео кадър

Разгадана е историята с ракията в тв студио, човекът е бил част от стартъп за производство на ракия от фурми, каза Георгиев. Няма кмет, парите ги няма, затова и няма управление, категорични са от ГЕРБ.

 

Още от "София"

Севделина Арнаудова: Снощи Кирил Петков и Денков са били на среща при шурея на Киро Японеца, посочен от коалиционния им

За хората от квартала появата на кмета на район "Люлин" Георги Тодоров, когото те търсят за разговор от месеци, беше най-скандалното в тази среща, провела се в ресторант "Оси" във Филиповци

Прочетете повече прочетете повече

Музиканти, политици и фенове си вземат последно сбогом с Кирил Маричков

Много пъти съм имал възможността да се срещам с г-н Маричков и в телевизионното студио, и извън него. Изказвам моите съболезнования към близките му, заяви общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени