Много тежка катастрофа на Северната тангента в София: ТИР е преминал в насрещното движение, размазвайки бус! (ВИДЕО)

Не се съобщава за пострадали

Катастрофата на Северната тангента
Катастрофата на Северната тангента Източник: Facebook

Много тежка катастрофа е станала на Северната тангента в София. Това стана ясно от кадри в социалните мрежи. По първоначална информация ТИР е преминал в отсрещното движение и се е ударил в бус, който е буквално премазан.  

"Не тръгвайте посока Ботевградско - движението е спряно", предупреждават шофьори. По информация на МВР ТИР-ът е бил шофиран от сръбски гражданин. Не се съобщава за пострадали.

Официално от АПИ:
Временно е ограничено движението по Северна скоростна тангента на София в посока Ботевградско шосе при км 7 поради ПТП. Трафикът се осъществява по обходен маршрут по северната дъга на околовръстния път на София и се регулира се от "Пътна полиция".

 

Още от "София"

Иван Таков отново оглави БСП-София, върнат от партийната контролна комисия

Решението на ОПКК влиза в сила веднага и това означава, че още от понеделник Иван Таков, Градският съвет и Изпълнителното бюро в състава си от преди нелегитимното решение на Националния съвет на партията

Прочетете повече прочетете повече

ОИК в София отстрани кмета на район "Илинден" Емил Бранчевски

В ОИК е постъпила и информация, че английско дружество на име "Клиника за медицински услуги – Бранчевски – Колев" OOД е учредено през февруари, като за директор е вписан Емил Валентинов Бранчевски

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени