Народни представители и общински съветници от ГЕРБ с приемни за граждани в София

Вижте кой, кога и къде ще приема

ГЕРБ-София
ГЕРБ-София Източник: ГЕРБ

На 18.01. 2024 г. (четвъртък) общинският съветник Анна Стойкова ще се срещне с жители на район "Овча купел". Приемната ще се проведе от 18:30 до 20 часа в клуба на партията в "Овча купел" 1, блок 522, до вход Б.

На 19.01.2024 г. (петък) народният представител от ГЕРБ Даниел Александров и общинският съветник Анна Стойкова ще проведат приемна за граждани от 17 до 19 часа в район "Банкя" по покана на районния ръководител на партията Румен Александров. Срещата ще се проведе в клуба на ГЕРБ в центъра на Банкя, улица "Александър Стамболийски".

Даниел Александров
Даниел Александров Източник: ПП ГЕРБ

На 19.01.2024 г. (петък) общинският съветник Мирослав Боршош ще проведе приемен ден за жители на район "Оборище" от 16:30 до 18 часа. Срещите ще бъдат проведени в клуба на ГЕРБ, ул. "Панайот Волов" 7а.

На 22.01.2024 г. (понеделник) народният представител от ГЕРБ и член на ръководството на партията в район "Искър" Даниел Александров ще проведе приемен ден за граждани от 17 до 19 часа в ж.к. "Дружба" 2, трафопост до бл. 251. Александров ще се среща с жители на района всеки първи понеделник от месеца от 17 до 19 часа в клуба на ГЕРБ-Искър в ж.к. "Дружба" 1, улица "Капитан Димитър Списаревски", блок 184.

 

Тома Биков
Тома Биков Източник: Facebook

На 22 януари (понеделник) от 17:30 до 19:00 ч.  народният представител Тома Биков ще разговаря с жители на район "Възраждане". Откритата приемна се намира на адрес бул. "Ал. Стамболийски" 159, вход към ул. "Алдомировска".

На 22 януари (понеделник) от 18:30 до 19:30 ч.  общинският съветник и районен координатор на ГЕРБ в район "Сердика" Драгомир Младенов ще проведе приемна за граждани в клуба на ГЕРБ-Сердика, кв. "Банишора", ул. "Опълченска", бл. 41-А.

На 22 януари (понеделник) от 18:30 до 20:00 ч. народният представител и районен координатор на ГЕРБ-Триадица Николай Алгафари организира приемна за жители на района в клуба на партията - бул. "България" 55А (между блок 5А и блок 6А).

На 22 януари (понеделник) народният представител Лъчезар Иванов ще проведе приемен ден за жители на район "Връбница" от 11 до 13 часа. Народният представител Анна Александрова и общинският съветник Таня Георгиева ще имат обща приемна за граждани всеки трети вторник в месеца от 11 до 13 часа. Срещите ще се провеждат всеки понеделник в клуба на партията на адрес: ж.к. "Връбница"2, блок 636. Необходимо е предварително записване на имейл: vrabnica@gerb.bg.

Лъчезар Иванов, ГЕРБ-СДС
Лъчезар Иванов, ГЕРБ-СДС Източник: Zonanews



На 23 януари (вторник) от 16 до 18 часа народният представител Даниел Александров и общинският съветник Антон Хекимян ще проведат открита приемна за жители на район "Студентски". Срещите ще се състоят в клуба на ГЕРБ в квартал Мусагеница, блок 110. Приемните в района ще се състоят всеки вторник.

Още от "София"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени