Николай Денков: Хора, излезте и гласувайте за този, който искате да управлява града ви. Ако не излезете вие - ще излязат другите и те ще решат кой ще управлява!

Той е категоричен, че като свършат изборите, трябва да бъде поставен въпросът за доверието в изборния процес

Николай Денков
Николай Денков Източник: Zonanews

Премиерът Николай Денков упражни правото си на глас на Местни Избори 2023. "Тези проблеми, които виждаме са резултат от не добрата координация между институциите и особено тук отговорността е на ЦИК", заяви Денков в отговор на въпрос за машината, която се забави, докато той се опитваше да упражни вота си. 

 

Той е категоричен, че като свършат изборите, трябва да бъде поставен въпросът за доверието в изборния процес. "Хора, излезте и гласувайте за този, който искате да управлява града ви. Ако не излезете вие- ще излязат другите и те ще решат кой ще управлява. Независимо от това дали ще е с хартия, или с машина, важно е хората да излязат и да гласуват", допълни Денков. 

 

Имаме проблем с доверието, то беше нарушавано в последните години, каза още Денков.

Още от "София"

Ръководството на БСП задължи Корнелия Нинова да упълномощи Атанас Зафиров да представлява партията пред ЦИК

По-рано тази седмица Нинова обяви, че е упълномощила Георги Свиленски и Иван Ченчев да ръководят процеса по регистрация на БСП за участие в изборите и регистрация на листите

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени