Общинските съветници в София отново не избраха председател, петият опит ще е на 18-и декември

Лидерът на "Спаси София" и общински съветник Борис Бонев май е готов да се оттегли от битката за председателското място в СОС

Софийска община
Софийска община Източник: Zonanews

Петият опит за избор на председател на Столичния общински съвет ще е на 18-и декември. Това решиха общинските съветници, след като днес отново се събраха, но бързо си признаха, че и днес нямат решение за блокажа в СОС и не могат да се изберат шеф.

 

Бившият председател на съвета Георги Георгиев от ГЕРБ подсказа, че има и вратичка, ако решение има по-рано - може да се свика извънредно заседание по искане на 1/3 от съветниците.

 

Лидерът на "Спаси София" и общински съветник Борис Бонев май е готов да се оттегли от битката за председателското място в Столичния общински съвет.

 

"Нямаме дори издигнат кандидат", коментира днес той пред журналисти, след края на четвъртата среща на съветниците в рамките на първото заседание на СОС.

 

На въпрос кой ще е кандидатът за шеф на общинския съвет от ПП-ДБ-СС той не отговори и прекрати изявлението си пред медиите.

Още от "София"

Столичният общински съвет се среща с лекари заради сливането на две болници в София

Предложението беше дадено от общинските съветници от ГЕРБ-СДС с аргументите, че капацитетът на Четвърта градска болница започва да намалява, намаляват и работещите кадри

Прочетете повече прочетете повече

Антон Хекимян към кмета Терзиев: Защо незаконните постройки на яз. "Искър" още не са съборени?

По думите му Васил Терзиев "много добре" е знаел, че от месец и половина тези сгради не се събарят и попита в тази връзка какъв контрол е прилагала Столична община

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени