Още един кмет на ДеБъ контра на ръководството, брани колежката от "Красно село"

Петко Горанов: Росина морално е един много чист човек

Петко Горанов, кмет на район Студентски
Петко Горанов, кмет на район Студентски

"АЗ ПОДКРЕПЯМ РОСИНА СТАНИСЛАВОВА!", написа с големи букви в профила си във Фейсбук Петко Горанов, кмет на столичния район „Студентски“.

Подкрепата му идва няколко часа след като от ръководството на коалицията им „Демократична България“ отправиха остри думи към Станиславова и се дистанцираха от нея, съобщава Tribune.

"Росина е чудесен човек, борец за каузи! Има нейни разсъждения, които не споделям – например, че всяко строителство е зло. Росина морално е един много чист човек! Росина допусна емоционалност, присъща на морално чистите хора - да бъде подведена от собственото си разсъждение "Вие, които толкова откраднахте, как може да ме питате за тези пари, които са законно отчетени!“ Кураж, Роси! Много хора сме с теб!", успокоява я Горанов.

 

Постът на Петко Горанов
Постът на Петко Горанов

Станиславова си навлече гнева на съкварталците си и собствената си партия, заради това, че е прибирала пари от проект за патронажна грижа за болни възрастни. Заплатата й като кмет е 2400 лв. и е получила 7600 лв. като ръководител на проекта.

Още от "София"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени