Погром в центъра на столицата след "ремонт" на "спасителите на София" Бонев и Терзиев (СНИМКИ)

Антон Хекимян показа покъртителни снимки от "ремонт" в района на пазара "Димитър Петков"

Некачествен ремонт в София
Некачествен ремонт в София Източник: Facebook

Председателят на групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет Антон Хекимян извади на показ поредния некачествен ремонт на управниците на София в лицето на кмета Васил Терзиев и Борис Бонев от "Спаси София". 

 

Антон Хекимян
Антон Хекимян Източник: Facebook

Тандемът, който се добра до Столична община с гръмките обещания как ще премахне модела "Ремонт на ремонта" и как всяка тротоарна плочка в столицата ще бъде поставена с точност до милиметър, търпи пълно фиаско, а доказателствата за това никнат като гъби след дъжд. 

 

Антон Хекимян показа покъртителни снимки от "ремонт" в района на пазара "Димитър Петков". 

 

Некачествен ремонт в София
Некачествен ремонт в София Източник: Facebook

"Бонев, приготвяш ли се за ремонт на ремонта? Стягай се, че имаш да оправяш доста щети по "ремонта" на "Димитър Петков"! Поредната "спасена" улица в София. За стотина метра от страната на цветната борса пакостите са повече от сто: пропаднали бордюри, огромни фуги между бордюри и тротоар, пропаднали участъци от унипаважа, изкъртени антипаркинг топки, шахти, в които водата не може да се оттече, изкъртени бордюри от техниката, която ремонтира, изхвърлен асфалт около стволовете на дърветата...", възмути се бившият телевизионер и настоящ общински съветник. 

 

Хекимян показа снимки преди и след ремонта на унипаважа. "На колажа в поредицата от снимки се вижда как е било преди и сега. Целият пазар и плочките са стъпили върху здрава бетонна основа. Там, където е изкъртена, за да се копае, след това няма бетон, а малко чакъл и пясък, отгоре са намятали паветата – резултат е ясен", добави той. 

 

Некачествен ремонт в София
Некачествен ремонт в София Източник: Facebook

Хората от павилионите са заварили района след ремонта във вида, в който го виждате на снимките, миналия уикенд. На една от снимките е и самият Борис Бонев, който е бил на инспекция на 22 юли.

 

"Предполагам, че не е видял дефектите, защото не е имал смелостта да отиде до магазините за цветя, защото нямаше да чуе похвали за себе си. Припомням, че това е поредната акция на спасителите и Терзиев, която започва без никаква информация към гражданите. Скандалното е, че преди началото на "ремонта" нито ръководството на пазара, нито търговците са били предупредени за започването на строителни дейности. Никой не е наясно и кога ще приключат. Спасяването на София продължава!", написа още Хекимян в поста си. 

 

Още от "София"

Протест в Княжево: Граждани се борят за запазване на минералната баня и вода

Протестиращите изразиха сериозни опасения, че банята, която е част от културното наследство на София, може да бъде разрушена поради интереси от инвеститори, които планират ново строителство на нейно място

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени