Потвърдено: Васил Терзиев излиза от Eleven Ventures, за да влезе в битката за кмет на София

Борис Бонев планира да напусне в последния момент вече обявената коалиция между "Спаси София" и ПП/ДБ, за да участва самостоятелно в изборите

Васил Терзиев
Васил Терзиев

Светозар Георгиев заменя Васил Терзиев като новия партньор във фонда за рискови инвестиции Eleven Ventures, беше съобщено официално преди няколко дни. Терзиев влезе в управлението на Eleven Ventures през 2017 г.

 

"Васил Терзиев започва нова глава от своето пътуване и освобождава своя пост, за да се отдаде на други инициативи", се посочва в съобщението.

 

Запознати с предстоящата тази есен кметска надпревара в София са разкрили пред Tribune.bg, че решението е пряко свързано с местните избори, тъй като Терзиев е един от основните кандидати на коалицията ПП/ДБ/СС. Източниците са заявиха още, че Борис Бонев планира да напусне в последния момент вече обявената коалиция между "Спаси София" и ПП/ДБ, за да участва самостоятелно в изборите.

Още от "София"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени