Прекъсват водоснабдяването в някои части София

Причина са строително-ремонтни дейности

ВиК ремонт
ВиК ремонт Източник: Zonanews

 "Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на София, съобщиха от дружеството. Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Свето Преображение", жк. "Младост" 3 и 4 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на: бул. "Александър Малинов", ул. "Филип Аврамов", ул. "Акад. Румен Цанев" и ул. "д-р Атанас Москов".

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: на паркинга на ул. "Бъднина" и ул. "Свето Преображение".

 

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. "Обзор", кв. "Горна баня" се налага спиране на водоподаването от 21:30 до 06:30 часа на 25.04.2024 г. на клиентите на "Софийска вода" в района между: ул. "Ехо", ул. "Поглед", ул. 73, ул. 747, ул. "Дон", ул. "Планиница", ул. "Нестинарка" и ул. "Пладнище".

 

Противопожарен кран-хидрант
Противопожарен кран-хидрант Източник: Zonanews

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Обзор" на кръстовището с ул. "Вечерница".

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 080/0 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

Още от "София"

Министър Коритарова обсъди разширяването на Столичния околовръстен път от бул. България“ до АМ „Струма“ с кмета на София

На днешната среща бяха подписани и 12 споразумения за обекти на обща стойност близо 2 млн. лв., които ще се финансират със средства от държавния бюджет по Инвестиционната програма за общински проекти

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени