Проговори жената, заплашена от актьора Христо Шопов

До заплахите се стига след междусъседски спор

Патриша Тийвс
Патриша Тийвс Източник: БНТ

Жената, която твърди, че е заплашена с пистолет от актьора Христо Шопов, е заснела с видео спречкването. На кадрите на Патриша Тийвс се чува репликата "Ще те убия", но не става ясно дали актьорът носи пистолет.

 

До заплахите се стига след междусъседски спор. Вижда се как пострадалата Патриша Тийвс се обръща към актьора: "Ела, какво ще направиш сега? Ще ме нападнеш ли?". Следва спречкване.

 

Според разказа на Патриша пред БНТ, вчера тя паркира колата си пред гаража, а Мариана Станишева - съпругата на Шопов, паркира след нея така, че колата на Патриша не може да излезе.

 

Патриша отива на вечеря с такси и вдига чистачката на автомобила на Мариана. След като се прибира по-късно вечерта вижда своята чистачка счупена и възниква скандал.

 

"Нейният съпруг, с когото не съм говорила преди, дойде с пистолет и го насочи на 5 см от лицето ми и ми каза, че ще ме застреля. Аз записвах това и те се ядосаха и искаха да ми вземат телефона. Дойдоха навън и ме нападнаха, опитайки се да ми вземат телефона. Той ме блъсна в стената и ме удари, както виждате с юмрук", твърди Патриша Тийвс.

Още от "София"

Последни новини

Най-четени