Съдът отложи делото срещу Георги Семерджиев

За първи път в съда се появи една от двете жени, за които Семерджиев твърди, че са тествали колата му във фаталната нощ

Георги Семерджиев
Георги Семерджиев Източник: БТА

Делото срещу Георги Семерджиев, подсъдим за тежката катастрофа на бул. "Черни връх" в София, при която загинаха две момичета, ще продължи на 22 февруари в Апелативния съд.

 

За първи път в съда се появи една от двете жени, за които Семерджиев твърди, че са тествали колата му във фаталната нощ на катастрофата. Тя обаче не беше разпитана, тъй като делото беше отложено.

 

На излизане жената отказа всякакви коментари, прикривайки лицето си с качулка. Междувременно адвокатът на подсъдимия съобщи, че ще настоява разпитът ѝ да се проведе при закрити врата, тъй като имала малолетни деца.

 

Според Семерджиев двете жени са искали да купят колата му и са я карали, за да я тестват. По делото се очаква ДНК еспертиза от въздушната възглавница, която да покаже дали обвиняемият е бил зад волана.

 

Делото ще продължи през февруари, след като днес беше отложено заради починал частен обвинител и необходимост от време за конституиране по делото на наследник.

Още от "София"

Георги Георгиев, ГЕРБ-София: Терзиев да покаже всички документи по процедурата, с която са избрали съпругата на Андрей Ц

В четвъртък стана ясно, че зам.-кметът по финанси на СО Иван Василев е сключил консултантски договор с фирма "Инфинитус", която е 100% собственост на Деница Цекова – съпруга на Андрей Цеков, депутат и бивш министър на ПП

Прочетете повече прочетете повече

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени