Съветът на старейшините в БСП-София, зае страната на общинските съветници в конфликта с Нинова

Сред членовете на Съвета на старейшините в БСП - София, са проф. Светла Тошкова, Анастасий Дончев, Анко Иванов, Георги Пирински и други

Долу БСП
Долу БСП Източник: Zonanews

Съветът на старейшините в БСП - София, определи като недопустимо поведението и действията на националното ръководство на БСП спрямо общинските съветници в София в последните две седмици, съобщи пресцентърът на Градския съвет на БСП в столицата.

 

На среща днес с председателя на столичната организация на социалистите и на групата на общински съветници от левицата Иван Таков те изразили притесненията си от очакваното поредно разцепление в партията.

 

Според тях такова ще има, ако общинските съветници бъдат наказани от националното ръководство. Сред членовете на Съвета на старейшините в БСП - София, са проф. Светла Тошкова, Анастасий Дончев, Анко Иванов, Георги Пирински и други. Те са подкрепили действията на общинските съветници в СОС.

Още от "София"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени