СДВР: Сигналът за убийството на Мартин Божанов е подаден 50 минути след стрелбата по него

Мартин Божанов бе убит в затворен комплекс преди два дни

МВР-СДВР (Столична дирекция на вътрешните работи)
МВР-СДВР (Столична дирекция на вътрешните работи) Източник: Zonanews

"Сигналът за убийството на Мартин Божанов е подаден 50 минути след стрелбата, като съпругата му казала, че тогава го е намерила", каза директорът на Столичната дирекция на вътрешните работи Любомир Николов.

 

Мартин Божанов бе убит в затворен комплекс преди два дни. "Текат действия по разследването, в т.ч. установяване на оръжие. Водят се разговори с негови близки. Имаме данни, че има имоти в Гърция. До момента имаме данни само за един голям имот", каза Николов, съобщава БТА. 

 

"Имаме оперативни данни за много имоти, но на фирмите му има единици. На името на жена му има регистриран един имот, който вчера е претърсен", каза още Николов.

 

В Софийска градска прокуратура има едно разследване за дейността на Божанов, каза заместник градският прокурор Иво Илиев. Разследването е за имотни измами, пране на пари и за изнудване на съдии по граждански дела, по които той е имал интерес. Божанов не е привлечен като обвиняем.

Още от "София"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени