"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от с. Мърчаево и кв. "Драгалевци"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска

ВиК ремонт
ВиК ремонт Източник: Zonanews

 На 4 април (четвъртък) 2024 г. във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. "Усойка", с. Мърчаево се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:
 
ул. "Усойка", ул. 19, ул. 20, ул. 21, ул. 22, Махала Толумска, Махала Бурновска, ул. "Цар Симеон I" от № 150 до ул. 19.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Цар Симеон I" пред № 150.

 

На 4 април (четвъртък) 2024 г. във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. "Стефан Веркович", кв. "Драгалевци" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на ул. "Стефан Веркович" и ул. "Илинден".

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Стефан Веркович" на кръстовището с ул. "Илинден".

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

 

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Още от "София"

Георги Георгиев от ГЕРБ призова Терзиев и "Спаси София": Долу ръцете от ''Патриарха''

Екипът на Васил Терзиев и спасителите от "Спаси София" с откровени лъжи и незачитайки мнението на гражданите променят движението по бул. "Патриарх Евтимий" в центъра на София, допълва той

Прочетете повече прочетете повече

Георги Георгиев, ГЕРБ-София: Терзиев да покаже всички документи по процедурата, с която са избрали съпругата на Андрей Ц

В четвъртък стана ясно, че зам.-кметът по финанси на СО Иван Василев е сключил консултантски договор с фирма "Инфинитус", която е 100% собственост на Деница Цекова – съпруга на Андрей Цеков, депутат и бивш министър на ПП

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени