Терзиев и екипът му с грандиозен провал при първия сняг в София - масово булеварди и улици са непочистени

13 раойна в София са без ток

Непочистените столични булеварди
Непочистените столични булеварди

София е под зимна блокада. 13 района в града останаха без ток заради силния снеговалеж. Освен на тъмно, столичани бяха оставени и без почистени основни булеварди и улици. В следствие на тежката зимна обстановка, която "изненада" София се случиха и редица леки катастрофи, а градския транспорт беше затруднен. Въпреки уверенията на новия кмет Васил Терзиев и неговия екип, че всичко в столицата ще е под контрол, зимата отново ни изненада.

 

Непочистеният бул.
Непочистеният бул."Никола Габровски" Източник: Facebook

"Получих десетки сигнали от граждани за непочистени улици, по които минава градският транспорт. Снегорини сигурно има, организация за почистване сигурно има, воля и амбиция от новите управници на София да са по-добри от "лошата Фандъкова" има в изобилие, но те не се виждат по улиците. Виждат се обаче коловози по непочистените от снега булеварди. Градът е в хаос, дано до сутринта положението да е овладяно. Нещата не се случват от самосебе си, г-н кмете. Само снегът така си вали", написа общинският съветник и бивш шеф на СОС Георги Георгиев.  

 

Националният координатор на ГЕРБ Никола Николов написа в профила си във Фейсбук:
Да ви имам измислената ПРОМЯНА… Гответе се, уважаеми софиянци, тея момченца ще ви разкажат играт … И да не съм ви чул да мрънкате! 

 

 

Евродепутатът от ГЕРБ-СДС Асим Адемов иронично добави:

"Ей, хора, в интернет пространството се въртят някакви снимки от непочистени улици и булеварди в София. Да знаете не е такава истината, това е гнусна и долна пропаганда на най-големия враг на Промяната - руската хибридна пропагандна машина, която вчера е била задействана лично от Путин срещу новия кмет на София Васил Терзиев и видния граждански активист Борис Бонев.
Аз получих достоверна информация, че столичните булеварди са почистени и по асфалта няма и снежинчица. Благодарение Васил Терзиев и Борис Бонев, които изчистиха модела ГЕРБ и Фандъкова, снежинчиците са били улавяни още във въздуха, преди да паднат на асфалта. А и дърветата също са били разчиствани малко преди да паднат на земята.
Затова софиянци, бъдете благодарни на Промяната, която се справя блестящо с капризите на времето - сняг да завали през зимата!".
 
 

Народният представител и бивш зам.външенминистър Георг Георгиев възмутено се обърна към Борис Бонев:

 

"Къде си Борко?!
Къде си Бонев?!
Явно не и на бул. Никола Вапцаров в СОФИЯ!!!
СОС през крив макарон, аматьор!"
 

От кадри става ясно, че основни булеварди като: бул. "Сливница", бул. "Мария Луиза", ул. "Подполковник Калитин", ул. "Скопие", ул. "Опълченска", бул. "Христо Ботев".  Новият шеф на столичния инспекторат Николай Неделков заяви, че ситуацията в столицата е усложнена. Той призова гражданите да не излизат от домовете си, ако не е наложително, тъй като има опасност от падане на дървета.  

 

Ето къде няма ток в София:  Това са части от: Овча купел – кварталите "Горна Баня", "Люлин", "Суходол" и "Мало Бучино", Връбница – селата Мрамор, Волуяк, Житен, Кремиковци – квартал "Враждебна" и селата Желява, Горни и Долни Богров, Лозенец – кварталите "Витоша", Хладилника", Лозенец и Лозенец-център, Надежда – квартал "Илиянци", Студентски град – кварталите "Студентски град", "Малинова долина", "Витоша", Младост – кварталите "Младост" 2 и 3, "Американски колеж" "Горубляне", Нови Искър – град "Нови Искър", селата Доброславци, Кътина, Световрачене, Балша, Локорско, кварталите "Курило", "Изгрев", Банкя - селата Иваняне, Михалково, Клисура и град Градоман, Витоша – в.з. "Симеоново-Драгалевци", "Парк Витоша", в.з. "Киноцентър", "Бояна", "Симеоново", "Драгалевци", в.з. "Малинова Долина", м. Бункера, "Манастирски ливади – запад", "Княжево", "Бъкстон", Искър – квартал "Гара Искър", "Дружба 2", Панчарево – селата Лозен, Долни Пасарел, Герман, Бистрица, Кокаляне, Врана, Плана, Железница, в.з. "Косанин дол", "Панчарево", в.з. "Ярема", в.з. "Герман", "Кривина", "Парк Витоша", Триадица – кварталите "Кръстова вада" и "Манастирски ливади – изток".

Още от "София"

Министър Запрянов отмени готвено хибридно мероприятие на комунистическия елемент Стоимен Стоименов в Централния военен к

Книгата на Стоименов съдържа в себе си тезите и опорните точки на руската хибридна пропаганда, посочват от Атлантическия съвет на България

Прочетете повече прочетете повече

Георги Георгиев от ГЕРБ призова Терзиев и "Спаси София": Долу ръцете от ''Патриарха''

Екипът на Васил Терзиев и спасителите от "Спаси София" с откровени лъжи и незачитайки мнението на гражданите променят движението по бул. "Патриарх Евтимий" в центъра на София, допълва той

Прочетете повече прочетете повече

Георги Георгиев, ГЕРБ-София: Терзиев да покаже всички документи по процедурата, с която са избрали съпругата на Андрей Ц

В четвъртък стана ясно, че зам.-кметът по финанси на СО Иван Василев е сключил консултантски договор с фирма "Инфинитус", която е 100% собственост на Деница Цекова – съпруга на Андрей Цеков, депутат и бивш министър на ПП

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени