Терзиев покани Бойко Борисов да обсъждат управлението на София въпреки Борис Бонев

Това разкри националният координатор на ГЕРБ Никола Николов

Терзиев, Борисов, Бонев
Терзиев, Борисов, Бонев Източник: Колаж/Zonanews

"Ще търсим подкрепа за мнозинство в СОС от всички партии, но без ГЕРБ!” Помните ли тази клетва на напористия комсомолец с блеснал поглед Борис Бонев? Да, ама не, както казваше големият Петко Бочаров!"

 

Това написа във Фейсбук националният координатор на ГЕРБ Никола Николов и пусна писмото на новоизбрания кмет на София от ПП-ДБ-СС Васил Терзиев до лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, с което той го кани на среща. Писмото е получено в централата на партията по имейл в разгара на сблъсъците по улиците на София.

 

Ето какво пише още Никола Николов:

Докато София гори и водни оръдия пръскат срещу софиянци, Васко Терзиев тихомълком и по тъмни доби покани ГЕРБ на среща. Поканата беше получена по имейл в разгара на сблъсъците в София в 19:21 часа.

Васил Терзиев изпрати лична покана до Бойко Борисов за среща, на която да обсъдят приоритетни политики и проекти за развитие на София?!

Но това не е всичко! В поканата си Терзиев предлага на Борисов и ГЕРБ да обсъдят конкретни политики и проекти, заложени в предизборната програма на ГЕРБ!

Правилно сте прочели - в предизборната програма на ГЕРБ!

Освен това Терзиев предлага на Борисов и ГЕРБ да посочат конкретни проекти, които да бъдат финансирани с бюджета на София за 2024 г.
Чета и не вярвам на очите си!

Чудя се и дали Борис Бонев знае за тази покана и дали и той ще бъде на предложената от кмета на "Промяната” среща.

Ще разберем съвсем скоро, защото крайният срок Бойко Борисов и ГЕРБ да отговорят на поканата на Васил Терзиев е утре до 15:00 часа.

 

Още от "София"

Министър Коритарова обсъди разширяването на Столичния околовръстен път от бул. България“ до АМ „Струма“ с кмета на София

На днешната среща бяха подписани и 12 споразумения за обекти на обща стойност близо 2 млн. лв., които ще се финансират със средства от държавния бюджет по Инвестиционната програма за общински проекти

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени