Твърденията на ПП-ДБ-СС за картите за паркиране са манипулативни и показват безпомощност

Те са очевиден опит за очерняща кампания в дните преди предстоящите избори, заявяват от коалицията

Синя зона
Синя зона Източник: Zonanews

Издаването на карти за паркиране в синя и зелена зона без регистрационни номера се прави по искане на Държавна агенция "Технически операции" във връзка с тяхната дейност. 

 

Издаването на карти за паркиране в синя и зелена зона без регистрационни номера се прави по искане на Държавна агенция
Издаването на карти за паркиране в синя и зелена зона без регистрационни номера се прави по искане на Държавна агенция "Технически операции" във връзка с тяхната дейност Източник: ПП ГЕРБ

На същото основание през месец май тази година кметът на София Васил Терзиев е одобрил издаването на 18 карти без регистрационни номера. 

 

Издаването на 6 броя карти за паркиране на адрес ул.
Издаването на 6 броя карти за паркиране на адрес ул. "Ангел Кънчев" №6 е въз основа на искане от кмета на район "Средец" Източник: ПП ГЕРБ

Издаването на 6 броя карти за паркиране на адрес ул. "Ангел Кънчев" №6 е въз основа на искане от кмета на район "Средец" (в годините г-жа Мария Ачкова и г-н Трайчо Трайков).

 

Издаването на 6 броя карти за паркиране на адрес ул.
Издаването на 6 броя карти за паркиране на адрес ул. "Ангел Кънчев" №6 е въз основа на искане от кмета на район "Средец" Източник: ПП ГЕРБ

Искането е въз основа на договор, сключен от район "Средец", съгласно който етажната собственост на ул. "Ангел Кънчев" №6 осигурява 200 кв. дворно място за площадка за игра към детска градина №12 срещу получаването на 6 карти за паркиране за конкретни автомобили, посочени с регистрационни номера. 

 

Зелена зона
Зелена зона Източник: Zonanews

Манипулираната информация, която беше представена днес от общинските съветници от ПП-ДБ-Спаси София, е очевиден опит за очерняща кампания в дните преди предстоящите избори. 


Това е поредният случай, в който чрез спекулации и лъжи, управляващите от ПП-ДБ-"Спаси София" се опитват да скрият провала си в организацията на движение и паркиране в центъра на София.

Още от "София"

Ръководството на БСП задължи Корнелия Нинова да упълномощи Атанас Зафиров да представлява партията пред ЦИК

По-рано тази седмица Нинова обяви, че е упълномощила Георги Свиленски и Иван Ченчев да ръководят процеса по регистрация на БСП за участие в изборите и регистрация на листите

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени