Убитият в "Модерно предградие" е нападнал собствениците на заложната къща

Той има криминално досие и 11 регистрации за различен вид престъпления

Полиция
Полиция Източник: Zonanews

Има арестувани след стрелбата в "Модерно предградие", съобщи главният секретар на МВР главен комисар Димитър Кангалджиев на брифинг пред журналисти. Той подчерта, че на местопроизшествието има две оръжия. 

 

Сигналът за престрелка пред заложна къща в столичния квартал е получен в 14:59 часа. Станало е сбиване, което впоследствие е прераснало в престрелка, каза Кангалджиев.

 

"Към момента са установени две лица, които са в заложната къща и труп на мъж на 48 години. Двама са откарани в болници - единият е във ВМА в тежко състояние и му предстои хирургическа намеса, а другият е контактен. Нямаме данни да е имало спор", обясни главният секретар на МВР.

 

По думите му убитият е нападнал собствениците на заложната къща. Той има криминално досие и 11 регистрации за различен вид престъпления, каза още Кангалджиев.

 

Той добави, че се сформират огледните групи и се извършват мероприятия за установяване на свидетели и очевидци.

Още от "София"

Антон Хекимян към кмета Терзиев: Защо незаконните постройки на яз. "Искър" още не са съборени?

По думите му Васил Терзиев "много добре" е знаел, че от месец и половина тези сгради не се събарят и попита в тази връзка какъв контрол е прилагала Столична община

Прочетете повече прочетете повече

ГЕРБ-СДС: Вкопчилият се във властта зам.-кмет по транспорта в София Илиян Павлов да подаде оставка!

Това заявиха на брифинг пред медиите общинските съветници от ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет (СОС) във връзка с поредното безобразно бездействие от страна на заместник-кмета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени