Васил Терзиев отговори на Иван Костов: Видях много хора, които са пострадали от режима, дойдоха и казаха да гледаме бъдещето. Не се връщайте към миналото!

За родителите си от ДС той заяви: Възпитали са ме в скромност и трудолюбие

Иван Костов и Васил Терзиев
Иван Костов и Васил Терзиев Източник: Колаж Facebook

"Изградил съм международен бизнес, който няма общо с държавата. Има нула лева от обществени поръчки, както и проекти", заяви ДС отрочето Васил Терзиев в интервю пред NOVA. Според кандидата на ПП-ДБ нямало такова нещо като равен старт и той не можел да бъде сравняван с едно дете от сиропиталище.

 

"Моят старт не е равен. Моите родители много са работили, за да стана човек и да бъда възпитан в трудолюбие, скромност. Вижте ме аз за какво съм се борил и какъв старт съм дал в живота на много хора през последните 15-20 години", заяви Терзиев.

 

На критиките на Иван Костов и на неговия наследник Радан Кънев как ще убеди десните, че е техен кмет той отговори: "За мен са важни срещите с хората. Видях много хора, които са пострадали от режима, дойдоха и казаха да гледаме бъдещето. Не се връщайте към миналото. Да се види какво аз съм направил, за какви ценности съм се борил и какво общество искам да построя".

 

Темата с градския транспорт в София изглежда не е от силните на кандидата на ПП-ДБ и "Спаси София". Той призна, че е ползвал автомобил, за да стигне до сградата на Нова телевизия и не знаел кой автобус минава в района.

Още от "София"

Георги Георгиев, ГЕРБ-София: Терзиев да покаже всички документи по процедурата, с която са избрали съпругата на Андрей Ц

В четвъртък стана ясно, че зам.-кметът по финанси на СО Иван Василев е сключил консултантски договор с фирма "Инфинитус", която е 100% собственост на Деница Цекова – съпруга на Андрей Цеков, депутат и бивш министър на ПП

Прочетете повече прочетете повече

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени