Временна организация на движението в София за честването на 20 г. от членството ни в НАТО

СДВР ще осигури охрана на мероприятието

Катедрала "Св. Александър Невски"
Катедрала "Св. Александър Невски" Източник: Zonanews

Столичната община обяви организация на движението във връзка с честването на 20 години от членството на Република България в НАТО.

Забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на паркинга на площад "Кн. Александър I" от 12 ч. на 28 март до приключване на събитието на 29 март. 

 

От 8 часа до приключване на събитието на площад "Николай Гяуров" и на югоизточната дъга на пл. "Св. Александър Невски" също са забранени престоят и паркирането. 

 

От 14 ч. до 22 ч. на 28 март и също така от 7 ч. на 29 март до 2 ч. на 30 март се забранява влизането на пътни превозни средства по бул. "Цар Освободител" - между ул. "Г. С. Раковски" и площад "Независимост".  

 

От 14 ч. на 28 март до приключване на събитието на следващия ден се разрешава престоят и паркирането на пътни превозни средства, превозващи участниците в събитието от Национална гвардейска част пред Археологическия музей.

 

Столичната дирекция на вътрешните работи осигурява охрана на мероприятието, постове за контрол и регулиране на движението на възлови кръстовища.

Още от "София"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени