Йорданка Фандъкова се срещна с граждани в район "Слатина"

Заедно с нея участваха кандидатите за депутати Христо Гаджев, Зафир Здравков, Даниел Александров

Йорданка Фандъкова
Йорданка Фандъкова Източник: ПП ГЕРБ

"Мястото на политиците е сред хората, не пред екраните на електронните устройства". Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в 24 МИР Йорданка Фандъкова се срещна с граждани в район "Слатина". Йорданка Фандъкова беше категорична, че ГЕРБ е единствената политическа сила, която има капацитет да сформира работещо правителство с 4-годишен мандат.

 

"Всички останали партии са готови на пазарлъци и политически въртележки, без каквато и да било мисъл за хората", коментира тя. Фандъкова обясни, че ГЕРБ структурира своите приоритети, разговаряйки лице в лице с хората за важните за тях теми.

 

Йорданка Фандъкова се срещна с граждани в район “Слатина”
Йорданка Фандъкова се срещна с граждани в район “Слатина” Източник: ПП ГЕРБ

В неформалната дискусия се включиха също кандидатите за народни представители  Христо Гаджев, Даниел Александров и Зафир Зарков. "Мястото на политиците е сред хората, не пред екраните на електронните устройства", каза районният координатор на ГЕРБ – Слатина Наталия Стоянова.

 

Бяха обсъдени приоритетите на ГЕРБ в секторите "Отбрана и сигурност", "Образование", "Спорт", както и мерките за развитие на благоприятна бизнес среда. "Стабилността в държавата минава през редовен кабинет, който да бъде достатъчно легитимен, съставен от авторитети, чиято дума се чува от Изток до Запад. Изправени сме пред сериозни геополитически конфликти, мигрантски кризи и променящи се условия за живот и бизнес.

 

Това налага пред политиците да поемем отговорност в името на националния суверенитет на страна си. ГЕРБ сме гарант за безопасна среда за живот и успешно развитие в Европейска България", заяви председателят на Комисията по отбрана в 50-тото Народно събрание Христо Гаджев. "Ние гарантираме, че ще спрем хаоса, който гони предприемачите и международни инвеститори, защото имаме цялостна политика, гарантираща реален ръст на брутния вътрешен продукт на страната ни", заяви кандидатът за народен представител Зафир Зарков.

 

Даниел Александров
Даниел Александров Източник: ПП ГЕРБ

Даниел Александров беше категоричен, че спортът, поставен като основен приоритет, прави възможно повишаването на физическото и психическо здраве на хората. ГЕРБ гарантира цялостно доизграждане на спортната инфраструктура, чрез която да създаваме все по-добри условия за спорт в градовете, обясни още дългогодишният спортист и кандидат за народен представител.

Още от "София"

Последни новини

Най-четени