Безплатната въжена градина в Стара Загора преминава към лятно работно време

За безопасността на малчуганите се грижи екип от професионалисти, а децата са обезопасени с необходимата екипировка

Въжената градина в Стара Загора
Въжената градина в Стара Загора Източник: Община Стара Загора

Въжената градина в старозагорския парк "Митрополит Методий Кусев" (Аязмото) от 5 април (понеделник) ще премине към лятно работно време, съобщават от общинската администрация. Желаещите да посетят атракциона могат да го направят  всеки ден от 9.30 до 18.30 часа, при благоприятни климатични условия.

"Развлекателното занимание е предназначено за деца до 14-годишна възраст. Всички те преминават през задължителен инструктаж за безопасност, а техните родители или придружители трябва да подпишат декларация, че са запознати с правилата за ползване на въжения парк", обясни началникът на отдел "Спортни дейности" при Община Стара Загора Петко Крумов. Той допълни, че за безопасността на малчуганите се грижи екип от професионалисти, а децата са обезопасени с необходимата екипировка.


Входът за съоръжението е напълно безплатен. С цел спазване на всички противоепидемични мерки и недопускане на струпване на групи хора се допускат по-малко посетители. Извършва се ежедневна дезинфекция.

Още от "Стара Загора"

ПП "Възраждане": Ивета Лазарова да се оттегли от председателския пост, за да не носи вреда на общинския съвет в Стара За

Поводът за исканата оставка е осъдителната присъда за купуване на гласове на Янко Янков, с когото Лазарова живее на съпружески начала

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени